Simona Ionescu / Redactor Șef

Se întâmplă lucruri ciudate cu Ilie Năstase. A fost la un pas să-și omoare soția? „A spus că nu știe ce să facă cu cadavrul!”

Se întâmplă lucruri ciudate cu Ilie Năstase. A fost la un pas să-și omoare soția? „A spus că nu știe ce să facă cu cadavrul!”
Ilie Năstase nu a fost tocmai bărbatul cel mai cuminte. A sărit mult calul în perioada în care era căsătorit cu Brigitte Sfăt.

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au fost ca șoarecele și pisica. Iar bruneta nu poate uita un episod care a speriat-o.

Ilie Năstase, la un pas să-și omoare soția? „A spus că nu știe ce să facă cu cadavrul!”

Cu ceva timp în urmă, Brigitte Sfăt a povestit un moment cu adevărat șocant. Bruneta era căsătorită cu Ilie Năstase și cei doi au fost într-o vacanță în Sardinia, care nu a fost deloc ce și-a dorit aceasta. Pentru că fostul sportiv a făcut o criză de nervi și i-a spus că vrea să o omoare.

”Am fost în Sardinia, și atât de tare ne-am enervat, încât el mi-a spus că a vrut să mă omoare, dar nu știe ce să facă cu cadavrul”, a spus Brigitte. Briggite a spus lumii întregi ce a pățit, alarmând toți apropiații. La scurt timp a venit și răspunsul lui Ilie, care fără să-i pese de ce a scos pe gură, a replicat sec: ”Eram beat”.

S-a operat de peste 20 de ori

Bruneta a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, curtată de bărbați, dar nesigură pe calitățile ei. Din acest motiv, a apelat de peste 20 de ori la medicii esteticieni. Cu ceva timp în urmă, ea a postat o fotografie de când avea 19 ani, iar fanii i-au adus doar complimente afaceristei. Ba unii internauți, mai cârcotași din fire, au spus că era mult mai frumoasă înainte de operațiile estetice.

Sursele spun că în 2020, Brigitte s-a internat într-o clinică din Turcia unde și-a făcut o mărire a posteriorului, prin injectare cu grăsime proprie. Se pare că pentru această intervenție ar fi scos din buzunar în jur de 4000 de euro. Brigitte Sfăt este la a patra căsătorie, cu Florin Pastramă. Cei doi s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în cadrul unei emisiuni televizate și s-au căsătorit la doar câteva luni după ce show-ul s-a terminat.

Sursă foto: libertatea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre