Simona Ionescu / Redactor Șef

Se întâmplă pentru prima dată. Moș Crăciuni de culoare în parcurile Disney

Se întâmplă pentru prima dată. Moș Crăciuni de culoare în parcurile Disney
În istoria de 66 de ani a parcurilor Disney din SUA nu a fost niciodată așa cea. Anul acesta, copiii se vor bucura de prezența Moș Crăciunilor de culoare.

Nu contează culoarea lui Moș Crăciun, ci bucuria pe care o aduce celor mici, dar și celor mari.

Se întâmplă pentru prima dată. Moș Crăciuni de culoare în parcurile Disney

Potrivit informațiilor oferite de CNN, pentru prima dată în istoria de 66 de ani a parcurilor tematice Disney din Statele Unite ale Americii, vizitatorii îi vor vedea pe Moș Crăciunii de culoare. De altfel, un purtător de cuvânt al Disney a afirmat că simbolul Crăciunului, Moșul, reprezentat în diferite moduri în comunitățile locale și regionale și în întreaga lume va reprezenta diversitatea, atât la Disneyland Resort, cât și la Walt Disney World Resort.

Simpaticii Moș Crăciuni au apărut și într-o reclamă la biscuiți

În ultimii ani, Moș Crăciunii de culoare au apărut și în multe alte centre comerciale, dar și într-o reclamă la biscuiții Oreo. Așa că a venit momentul să fie văzuți de toți cei care vor vizita parcurile Disney. Bineînțeles că internauții au început să facă tot felul de comentarii mai mult sau mai puțin simpatice pe conturile de socializare.

„Plâng de fericire”

„Sunt destul de sigur că tocmai l-am prins pe primul Moș Crăciun de culoare care a fost vreodată la Walt Disney World și plâng de fericire.”, a mărturisit un utilizator Twitter. Un alt internaut a fost însă mai răutăcios, povestind că „Toată lumea știe că Moș Crăciun nu este negru, nu ar trebui să facă un Moș Crăciun negru doar pentru o cascadorie de promovare”.

Pe de altă parte, au existat și utilizatori care au spus că „Toată lumea știe că Moș Crăciun nu este real”. Indiferent de ce ar spune unii și alții, un lucru e cert. Moș Crăciun rămâne bucuria copiilor, indiferent de culoare pe care o are. Iar cei mici așteaptă cu sufletul la gură să stea pe genunchii Moșului, să spună o poezie și să-și primească cadourile.

Sursă foto: life

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre