Simona Ionescu / Redactor Șef

Se strânge cercul în jurul prințului cu „bucurii” la minore. Ducele de York, legătură între Epstein și Brunel

Se strânge cercul în jurul prințului cu „bucurii” la minore. Ducele de York, legătură între Epstein și Brunel
Anchetatorii francezi vor să-l interogheze pe Prințul Andrew al Marii Britanii, ca parte a anchetei lor în urma scandalului care implică sexul cu minori. După ce numele prințului a apărut în dosarul care-l vizează pe Geoffrey Epstein, acum el e menționat și în cazul mogulului modei, Jean Luc Brunel, fostul președinte al Elite Models. Practic, prințul Andrew ar face legătura dintre cei doi pedofili. 

Anchetatorii francezi vor să-l intervieveze pe prințul Andrew ca parte a investigației privind legăturile dintre cei doi pedofili miliardari, Jeffrey Epstein și Jeffrey Epstein. Se pare că aceștia aveau relații mult mai apropiate decât am crede, acționând, practic, la fel, împreună și exploatând minore.

Investigatorii au confirmat că vor să vorbească cu ducele de York în urma arestării lui Jean-Luc Brunel ca parte a unei audieri judiciare franceze despre agentul de modă.

Virginia Roberts Giuffre susține că a avut „relații sexuale” cu Brunel de mai multe ori, când avea vârsta cuprinsă între 16 și 19 ani. Virginia, acum în vârstă de 37 de ani, susține de asemenea că a fost traficată de Epstein și presată să întrețină relații sexuale cu prințul Andrew.

Ducele, în vârstă de 60 de ani, neagă vehement

Brunel a fost acuzat de violarea minorelor și hărțuire sexuală – acuzații care i-ar putea aduce o condamnare pe viață. O sursă franceză apropiată anchetei a spus că Brunel a fost pus sub examinarea tribunalului de anchetă – echivalentul francez al acuzării. Acuzațiile reprezintă cea mai recentă evoluție a anchetei judiciare franceze cu privire la infracțiunile lui Epstein, anchetă care a început în luna august.

O sursă de anchetă a declarat: „Am lansat numeroase apeluri pentru ca martorii să se prezinte și prințul Andrew este în mod clar un martor al conduitei lui Jeffrey Epstein de-a lungul mai multor ani. Dincolo de asta, se spune că prințul Andrew a vizitat casa Epstein din Paris și a avut relații cu victimele, Brunel este acuzat că a abuzat. Declarațiile lui Andrew sunt, în consecință, cruciale pentru anchetă și, desigur, ar putea fi chemat”.

Brunel a fost pus sub acuzare, după două zile de interviuri de către un magistrat de instrucție și polițiști specializați dintr-o unitate anti-pedofilie. Fostul președinte Elite Models a fost arestat miercurea trecută, pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, în timp ce încerca să urce într-un avion către Dakar, Senegal, spunându-le detectivilor: „Mă duc în vacanță”.

Brunel este suspectat că ar fi făcut parte dintr-o rețea globală de sex cu minori organizată de Jeffrey Epstein, multimiliardarul american care s-a sinucis anul trecut într-o celulă din închisoarea din Manhattan, în așteptarea procesului pentru numeroase infracțiuni sexuale.

Denunțătorul secret îl „îngroapă” pe prințul Andrew

Fosta iubită a lui Epstein, socialista britanică Ghislaine Maxwell, în vârstă de 58 de ani, se află în prezent în arest preventiv în SUA, după ce a fost acuzată de trafic sexual de fete minore.  Ea a negat orice acuzație.

Un denunțător din Paris, a cărui identitate e păstrată secretă, a făcut deja acuzații arătând că Andrew a vizitat casa lui Epstein din Paris „în numeroase ocazii”. Apartamentul de lux de 8 milioane de lire sterline din Avenue Foch, aproape de Arcul de Triumf, ar fi prezentat o sală de masaj cu pereți cu fotografii ale femeilor tinere goale. Proprietatea este acum privită în mod formal ca o „scenă a crimei”, în timp ce aparține oficial proprietății răposatului Jeffrey Epstein.

Totodată, Prințul Andrew este presat cu o audiere și din partea FBI pentru procesul care va începe anul viitor la New York.

Sursa foto: Instagram

Victoraș, fiul Regelui sucurilor, va sta față în față cu judecătorii. Cică și-a băgat prea tare nasul în Poliție

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre