Simona Ionescu / Redactor Șef

Se țin ghinioanele de Oana Zăvoranu. Vedeta a ajuns la poliție, situația e critică

Se țin ghinioanele de Oana Zăvoranu. Vedeta a ajuns la poliție, situația e critică
În plin proces de divorț, Oana Zăvoranu are acum parte și de alte ghinioane. A rămas cu clinica goală, a ajuns de urgență la poliție.

În octombrie, Oana Zăvoranu a primit o decizie din partea instanței, care a cerut evacuarea clinicii. De parcă toate astea nu ar fi fost de ajuns, acum i-a fost devastată și clinica.

Pentru a rezolva problemele care nu-i mai dau pace, Oana Zăvoranu a ajuns la secția de poliție pentru a reclama ce i s-a furat din clinică. Potrivit surselor, se pare că o întâlnire cu oamenii legii ar fi avut și Alex Ashraf, care ar fi venit imediat să-și susțină fosta parteneră de viață, deși cei doi nu mai formează un cuplu. Oana susține că i-au dispărut bani din seif, chiar și seiful, dar și lucrurile personale, chiar și decorațiunile sale cu pietre Swarovski. Surprinzător sau nu, Oana spune că proprietarul clinicii vine și pe burlan.

„Proprietarul clădirii vine și pe burlan”

„Întotdeauna am avut adevărul de partea mea. Hoții o să plătească. Acum se cred învingători, dar vom vedea la final. Mi-au furat din clinică tot ceea ce aveam eu: bani din seif, seiful, lucruri personale, lucruri pe care le aveam în biroul nostru, tonomate, aparate de cafea, de ceai, toate decorațiunile mele încastrate cu pietre Swarovski, tot ceea ce era în clinică din 2017.

Nu îmi dau seama pe unde a intrat proprietarul clădirii în clinică, pentru că el mai vine și pe burlan, vorbesc foarte serios. Noi după ce am fost cu el și a inspectat clinica și a văzut că e totul ok, noi l-am poftit să iasă pe ușă și a vrut să iasă pe geam. A și ieșit pe geam, respectiv pe burlan. Acum cu toate lucrurile nu știu dacă a ieșit pe burlan, dacă a ieșit pe ușă. Avea dube și camioane în față, nu știu. Dar se demonstrează că avem filmulețe, avem tot.

„Activitatea clinicii a fost oprită abuziv, e mult de vorbit”

Deci vinerea trecută a fost prima partea, astăzi a doua parte. Oricum cei din față sunt obligați să dea camerele de supraveghere, întrucât, în mod premeditat, camerele noastre de supraveghere audio-video au fost oprite. Oprite de către firma de insolvență și de către proprietar, probabil. Eu bănuiesc că sunt toți trei în cârdășie.

Oana Zăvoranu a ajuns la poliție. I-a fost devastată clinica

E o bănuială, nu este o certitudine. Oricum, activitatea clinicii a fost oprită abuziv, e mult de vorbit. Clinica când a fost închisă la final lunii iulie funcționa la foc continuu, erau angajați. Erau pacienți care își așteptau rezultatele, erau operatori, erau medici, era o grămadă de activitate în clinică. Lucrurile asta nu vor rămâne nelămurite, pentru că este un abuz extraordinar”, a spus Oana Zăvoranu la ieșirea din secția de Poliție, pentru postul tv Antena Stars.

Clinica a fost deschisă în anul 2017

Clinica pe care Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au pus-o pe picioare în Cotroceni a fost deschisă în anul 2017. Atunci vedeta și specialiștii angajați au declarat că vor oferi românilor cele mai bune servicii și asta s-a și întâmplat o perioadă. Din păcate însă, în 2022 clinica a ajuns într-o situație critică din cauza datoriilor neplătite. Tot atunci, unul dintre parteneri a cerut falimentul clinicii, ca urmare a unei datorii de 700.000 de lei.

„Eu am fost managerul clinicii One Life, prin intermediul companiei Chimet Trade, care a preluat conducerea clinicii Oanei Zăvoranu. Când eram manager acolo, am ridicat-o și am salvat-o din faliment în 2019, în decembrie … S-a văzut doamna Oana cu sacii în căruță și a zis «nu mai am nevoie de nimeni, mă descurc eu». N-a mai vrut să plătească, a început să facă datorii și la alte părți, au crescut sumele și acum a ajuns la fundul sacului”, a declarat Horia Vlădescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre