Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl lui Sebi Olariu, băiatul omorât la 2 Mai, a aflat un detaliu șocant la morgă. Imagini noi cu șoferul drogat

Tatăl lui Sebi Olariu, băiatul omorât la 2 Mai, a aflat un detaliu șocant la morgă. Imagini noi cu șoferul drogat
Valentin Olariu, tatăl lui Sebi Olariu, studentul omorât de Vlad Pascu, șoferul drogat, a descoperit în borseta fiului său o filmare cu accidentul de la 2 Mai.

Sebi Olariu obișnuia să poarte o cameră folosită la filmat. Aceasta a fost la brâu când s-a produs accidentul de la 2 Mai. Nu se poate descrie în cuvinte ce se aude pe cameră.

După ce și-a îngropat fiul, tatăl lui Sebi Olariu, băiatul omorât de Vlad Pascu, șoferul drogat, a găsit în borseta acestuia o cameră pe care acesta obișnuia să o folosească. Pe această cameră a fost descoperită o filmare cu nenorocirea în care au murit doi tineri.

„Am exact momentul când l-a lovit, fără imagini, doar sunet. Nu puteţi să vă daţi seama cât am putut să stau să o ascult. Exact a pornit camera când mi-a lovit băiatul”

„Sebi avea în ziua accidentului o cameră GoPro la el. O avea în borseta pe care o avea la brâu şi camera accea, exact în momentul impactului, a pornit. Am exact momentul când l-a lovit, fără imagini, doar sunet. Nu puteţi să vă daţi seama cât am putut să stau să o ascult. Exact a pornit camera când mi-a lovit băiatul. Se aude scârţâitul de roţi, se aude când îi loveşte pe ceilalţi copii, se aud gemetele copiilor care chemau ajutor”.

Vlad Pascu și tatăl său

„Se aude o fată care zbiară și spune că este un băiat rupt de la jumate”

„Se aud maşinile când trec pe lângă ei, se aude când vin martorii şi îi găsesc. Se aude o fată care zbiară şi spune că este un băiat rupt de la jumate, se aude când se sună la Poliţie, se aude tot.

Se aude momentul când vine Poliţia, când vine salvarea, când îi ia, cum sunt îngroziţi. Se aude şi momentul când îi pune folia pe el, se aude tot. 37 de minute este toată înregistrarea, cred că s-a terminat bateria apoi. Se aude exact lovitura!”, sunt declarațiile tulburătoare ale lui Valentin Olariu.

Imagini uluitoare cu Vlad Pascu cu doar câteva ore înainte să comită nenorocirea

Observator Antena 1 a intrat în posesia unei filmări cu Vlad Pascu înainte de a-i omorî pe cei doi tineri. Acesta este filmat cum se plimbă în Vama Veche, într-0 mașină decapotabilă, alături de alți patru prieteni, conducând haotic prin stațiune. După ce s-a distrat cât a vrut, el a plecat spre 2 Mai, iar la intrarea în localitate, într-o curbă periculoasă a intrat într-un grup de tineri.

Doi au murit, trei au ajuns la spital, mult mai norocoși. Trăiesc, dar toată viața lor vor rămâne cu imaginea prietenilor morți pe șosea. A fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliție. Era atât de drogat încât a avut o explicație halucinantă. La început a spus că a văzut o pasăre, apoi s-a răzgândit: era doar o vacă în mintea lui înecată în stupefiante…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre