Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretele care o fac pe Mădălina Ghenea așa frumoasă. Poți încerca și tu

Secretele care o fac pe Mădălina Ghenea așa frumoasă. Poți încerca și tu
Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar românca are secrete de frumusețe  pe care le respectă cu strictețe.

Cine nu își amintește secvența din filmul Youth al lui Paolo Sorrentino, în care Ghenea întră în apa unui bazin, complet dezbrăcată. ”Cine este ea?”, întreabă unul din personaje. ”Dumnezeu”, vine răspunsul din partea celuilalt bărbat în vârstă.

Actrița și modelul care în prezent trăiește în Italia, alături de fiica ei, a avut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, în care a comunicat cu fanii. Așa au aflat și aceștia ce o fac așa frumoasă pe Mădălina.

„Mergi la solar?”, a fost una din întrebările primite, iar răspunsul a fost cât se poate de sincer. „Nu merg și nu recomand. Dacă e să recomand ceva e o cremă de protecție solară cu factor de protecție solară. 50 dacă e posibil. chiar și mai mare. Ajută foarte mult să ai un ten curat”, a răspuns actrița în vârstă de 32 de ani.

Mădălina vorbește despre dragoste. Are un nou iubit?

Dincolo de asta, secretul frumuseții ei e împăcarea cu viața. Ce faci când ești înșelată – a fost o altă întrebare la care Ghenea a răspuns: „Am fost înșelată de multe ori, dar nu acesta a fost motivul pentru care am părăsit acele persoane. De obicei, o persoană care înșeală, e o persoană care se simte nesigură, de aceea ce poți face este să-ți pare rău pentru ea”.

Cât privește sfaturi pentru întâlniri, vedeta s-a ferit să ofere. „Nu sunt persoana potrivită să dea astfel de sfaturi. (…) nu cred că există reguli”, a mai spus vedeta.

Mădălina Ghenea se pare că ar avea un nou iubit, cel puțin asta speculează presa tabloidă, după ce, la finele lunii trecute, ar fi surprins-o, pe plajă, în Portofino, cu prietenii, dar fiind foarte apropiată de un anume tânăr din anturaj.

Acest nu era italianul milionar Leonardo Del Vecchio, fiul fondatorului companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul cu ochelari. Conform unui top Forbes din 2019, tatăl acestuia este cel mai bogat om de afaceri din Italia, având o avere estimată la 24,7 milioane de dolari.

Mădălina Ghenea s-a despărțit anterior de Matei Stratan, tatăl fetiței ei de 3 ani, după ce acesta a înșelat-o cu o cunoscută pianistă.

Sursa foto: Instagram

Jennifer Aniston și lecția ei pentru noua iubită a lui Brad Pitt. Și-a șocat fanii cu imaginea ei!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre