Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretele familiei Prodan. Ionela a stiut că Reghecampf va bate la uși multe

Secretele familiei Prodan. Ionela a stiut că Reghecampf va bate la uși multe
Ionela Prodan nu a fost doar o cântăreață cu un mare har, ci și un bun psiholog. Artista a știut pe cine are lângă ea Anamaria Prodan.

Într-un interviu pentru Fanatik, Toni Antohi, fostul soț al Ionelei Prodan, a făcut dezvăluiri șocante despre Laurențiu Reghecampf.

Secretele familiei Prodan. Ionela a stiut că Reghecampf va bate la uși multe

Ionela Prodan și Toni Antohi, bărbatul care i-a fost alături Ionelei Prodan în ultimii ani de viață, a povestit secrete neștiute despre relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cel care i-a fost alături celebrei cântărețe este foarte supărat pe toată situația grea prin care trece Anamaria și a dezvăluit și un secret al Ionelei Prodan legat de Reghecampf, pe care l-a ajutat întotdeauna.

Și în fața căreia, așa cum spunea afacerista, el nu crâcnea. ”Când vine vorba de Laurențiu Reghecampf, Anamaria a primit sfatul, și vă divulg un mare secret, de la Ionela. Ionela i-a spus ei: atenție, el nu e ceea ce pare”, a spus Toni Antohi.

„S-a căsătorit cu tine pentru că te chemă Anamaria și ești fiica Ionelei Prodan, pentru nume”

Și mai dureros e faptul că Reghecampf s-ar fi căsătorit cu Anamaria pentru numele pe care îl poartă. ”Ionela i-a spus așa Anamariei:

 

El vrea să se căsătorească cu tine – sau, că nu mai știu exact, erau deja căsătoriți – deci i-a zis că s-a căsătorit cu tine pentru că te chemă Anamaria și ești fiica Ionelei Prodan, pentru nume. Altfel nu s-ar fi întâmplat. Iar comportamentul lui din ultima vreme demonstrează că așa a fost, că Ionela a avut dreptate”, a mai spus Toni Antohi.

„Dacă îi cereai cămașa de pe ea o dădea, așa era de generoasă, nu exista să refuze”

Nu în ultimul rând, Antohi și-a amintit despre momentele în care Anamaria și Ionela aveau certuri de fiică-mamă, iar afacerista îl suna pe el, care e un bun negociator. ”De fiecare dată când Anamaria se certa cu Ionela – se certau și să împăcau destul de des, ca mamă și fiică – pe mine mă suna Anamaria.

Nu îi dădeam sfaturi, eu interveneam să împac părțile, eram negociatorul. Și reușeam, pentru că Ionela era impulsivă pe moment, după aceea îi trecea, își cerea scuze. Dacă îi cereai cămașa de pe ea o dădea, așa era de generoasă, nu exista să refuze. (…) Noi vorbim în fiecare săptămână, mai puțin când Anamaria este plecată, doar atunci vorbim mai rar”, s-a destăinuit Toni Antohi.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre