Simona Ionescu / Redactor Șef

Șeful Spotify i-a numit pe Meghan și Harry „escroci nenorociți”. A fost oprit contractul de 20 milioane de dolari

Șeful Spotify i-a numit pe Meghan și Harry „escroci nenorociți”. A fost oprit contractul de 20 milioane de dolari
Ducesa de Sussex a fost văzută vineri în oraș pentru prima dată de când s-a despărțit de Spotify, punând capăt înțelegerii de 20 de milioane de dolari.

Soția lui Harry părea adâncită în gânduri. În timp ce unii s-au întrebat dacă rezilierea contractului profitabil reprezintă sfârșitul imperiului cuplului, alții insistă că ei continuă să lucreze la noi proiecte.

Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a fost văzută în apropierea casei sale din Montecito, aparent într-o conversație intensă. Ea și-a scos apoi căștile, dar a continuat să-și verifice telefonul în timp ce mergea. Îmbrăcată casual în blugi skinny negri, balerini și un pulover cu dungi, ea a purtat o geantă Fendi Peekaboo ISeeU de 5.400 de dolari.

Meghan îngândurată după ce a fost dată afară de la Spotify

„Trebuie să mă îmbăt într-o seară și să povestesc povestea Zoom-ului pe care l-am avut cu Harry”

Spotify și compania de producție audio Archewell Audio a lui Sussexes au publicat o declarație comună în care au declarat că au „convenit de comun acord să se despartă și sunt mândri de seria pe care am realizat-o împreună”. Însă Bill Simmons, șeful departamentului de inovare și monetizare a podcasturilor de la Spotify, i-a condamnat vineri pe cei doi într-un episod al propriului său podcast.

„Escrocii… Acesta este podcastul pe care ar fi trebuit să-l lansăm împreună cu ei. Trebuie să mă îmbăt într-o seară și să povestesc povestea Zoom-ului pe care l-am avut cu Harry pentru a încerca să-l ajut cu o idee de podcast. Este una dintre cele mai bune povești ale mele”, a spus el.

Meghan Markle, prima apariție după ce a fost dată afară de la Spotify

De altfel, Simmons a criticat mult timp cuplul, iar în ianuarie anul trecut l-a atacat din nou pe Harry. „Cui îi pasă de viața ta? Nici măcar nu erai fiul favorit. Trăiești în Montecito și nu faci decât să vinzi documentare și podcast-uri și nimănui nu-i pasă ce ai de spus despre nimic, decât dacă vorbești despre familia regală și nu faci decât să te plângi de ei”, a spus acesta.

Proprietatea din Montecito e ipotecată?

Pierderea contractului cu Spotify va da o lovitură grea pentru finanțele familiei Sussexes. Proprietatea lor în stil toscan din Montecito, cumpărată în iunie 2020 pentru 14,7 milioane de dolari, se crede că are o ipotecă semnificativă. Numai impozitele anuale pe proprietate costă 144.427 de dolari, iar la acestea se adaugă personalul și întreținerea.

Reședința din Montecito a ducilor de Sussex

Perechea regală a adunat milioane de dolari de când s-a mutat în California. Memoriile bombă ale Prințului Harry, Spare, au făcut parte dintr-un contract de 20 de milioane de dolari. „Echipa din spatele Archetypes rămâne mândră de podcastul pe care l-a creat la Spotify”, a declarat un purtător de cuvânt.

Se pare că Meghan ar putea încerca în curând să își readucă blogul de wellness și lifestyle The Tig, în încercarea de a rivaliza cu site-ul Goop al lui Gwyneth Paltrow, care ar valora 250 de milioane de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre