Simona Ionescu / Redactor Șef

Selly a adus tortul! Petrecere pentru cele mai frumoase Marii

Selly a adus tortul! Petrecere pentru cele mai frumoase Marii
Două din cele mai frumoase Marii din showbiz au fost sărbătorite cu tort și artificii. Selly a adus tortul în timp ce oaspeții au cântat și au aplaudat.

Distracția a fost maximă în curtea lui Pepe, de Sfânta Maria. Artistul a celebrat ziua fiicei sale, Maria, dar și pe cea a prietenei ei mai mici, Maria Eva, fiica Andrei și a lui Măruță. Printre invitați s-a aflat și Oana Roman care și-a pregătit un look cu totul special și copilăresc pentru eveniment.

Maria lui Pepe a avut dublă aniversare. Pe lângă celebrarea numelui aceasta a împlinit și 8 ani. Pe de cealaltă parte, Eva Măruță are cinci ani și s-a bucurat și s-a distrat maxim alături de prietena ei și de ceilalți invitați. Pentru că fetițele sunt fane 5gang, vedeta trupei, celebrul vlogger Selly a participat la distracție. El și-a făcut o intrare triumfală și a adus tortul sărbătorii.


Actrița Liz Hurley și-a scos costumul de baie ca să ne arate cât e de superbă

Românii își pun singuri otravă în farfurie


Curtea lui Pepe, loc de distracții

În pandemie, curtea lui Pepe a mai fost scena unei petreceri de pomină, când artistul a împlinit 40 de ani. Dacă în alți ani cântărețul latino a optat pentru distracții în locații de lux, vara aceasta, constrâns de restricțiile sociale, s-a distrat acasă, alături de prietenii lui dragi. Andra și Măruță au fost invitații de cinste.

Meniul petrecerii pentru cele două Marii a fost plin de dulciuri delicioase. Invitații au avut la dispoziție un bufet în culori pastel cu prăjituri, iar tortul a fost unul spectaculos. Pentru micile „prințese”, în curte a fost amenajat și un perete din baloane, pentru fotografii, în culori pastel, unde s-au fotografiat toți invitații. Și locul de joacă a fost decorat la fel.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre