Simona Ionescu / Redactor Șef

Selly a devenit investitor într-o producție cinematografică. Cât a scos din buzunar pentru o singură zi de filmare

Selly a devenit investitor într-o producție cinematografică. Cât a scos din buzunar pentru o singură zi de filmare
E cel mare vlogger din România și se respectă. Ce le-a povestit Selly prietenilor din online.

Cu 3 milioane de abonați la canalul de Youtube nu duce grija zilei de mâine. Dar Selly face mult mai mult.

Selly a devenit investitor într-o producție cinematografică. Cât a scos din buzunar pentru o singură zi de filmare

La banii care lunar îi intră în buzunar, Selly reușește să-și facă toate poftele. Dar, ce să vezi? Vloggerul nu aruncă sume în neștire pe te miri ce. E extrem de atent cum să investească. Recent, acesta le-a povestit prietenilor din online pe ce a dat, în doar 24 de ore, nu mai puțin de 25.000 de euro.

„Titlul e 100% adevărat. Nu am cheltuit 25.000 de euro pe haine, pe accesorii, pe încălțăminte și pe alte lucruri de genul asta…ceea ce nici nu vă recomand să faceți. În schimb, am cheltuit această sumă de bani într-o singură zi de filmare al noului nostru film, „Tabăra de vară”.

Și nu am cheltuit doar eu, eu sunt un investitor în filmul ăsta, am investit o parte necesară din producția lui, sunt și alte persoane care la rândul lor au investit, dar atât a costat o zi de filmare de la filmul ăsta.

Nu e mult neapărat în lumea filmului, dacă ar fi să comparăm cu celebrele filme suntem ultimii săraci. Ideea e că, în mod normal, o zi de filmare la filmul nostru costă cam 20.000″, a mărturisit Selly.

5000 de euro l-au costat testele COVID

Doar că a fost nevoit să mai scoată alți 5000 de euro pentru testele COVID. Dar, Selly a înțeles că pentru o producție cinematografică, costurile sunt enorme. „Am avut însă o zi mai specială în care am cheltuit 5.000 de euro doar pe teste covid” a mai spus celebrul Selly. Tânărul  nu este la prima întâlnire cu regizarea propriului film, care va fi difuzat pe Netflix.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre