Simona Ionescu / Redactor Șef

Selly a suferit un șoc după ce s-a externat din spital. A primit mesaje tulburătoare „de la niște oameni respectabili”

Selly a suferit un șoc după ce s-a externat din spital. A primit mesaje tulburătoare „de la niște oameni respectabili”
Selly e unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România, dar din rândul celor care îl urmăresc fac parte și persoane care nu-l văd cu ochi buni.

După ce s-a aflat că a fost internat cu coronavirus, asupra lui Selly s-au abătut tot felul de comentarii.

Selly și-a ieșit din pepeni. Ce le-a transmis celor care i-au dorit moartea

Cu ceva timp în urmă, Selly s-a infectat cu coronavirus și a fost obligat să se interneze în spital, iar medicii i-au administrat perfuzii pentru a putea să treacă peste acel moment neplăcut. Din nefericire, din mulțimea de internauți care-l urmăresc s-au strecurat și personaje care au privit cu răutate toată situația, ba chiar au spus că și-au dorit ca acesta să nu fi ajuns la spital.

Vlogger-ul susține că nu s-a așteptat la așa ceva, mai ales că printre cei care susțin că sunt prietenii săi din online se numără și persoane trecute de prima tinerețe, la care ar fi avut mai multe pretenții. După ce a citit toate mesajele, Selly s-a supărat foarte rău, așa că a lăsat, la rândul său, un mesaj pentru toți care i-au dorit răul.

„Când vezi cum se comportă în mediul online, în spatele unei tastaturi, e ceva rău de tot”

„Acum știți cum e săptămâna a trecut, eu m-am făcut bine, m-am pus pe picioare, dar ăștia tot sărmani frustrați rămân. Nu pot să înțeleg mentalitatea asta, e ceva…Atâta ură degeaba. Când te uiți așa la ei sunt foarte respectabili, le-ai ceda locul în metrou dacă i-ai vedea. Și când vezi cum se comportă în mediul online, în spatele unei tastaturi, e ceva rău de tot”, a menționat Selly pe contul personal de Instagram.

Își adoră pisicuțele

Chiar dacă pare mai dur la prima vedere, Selly are sufletul de copil și adoră animalele. El are două superbe feline, albe ca zăpada, pe care nu ratează ocazia să le fotografieze și să le posteze pe contul de socializare, spre bucuria fanilor. Printre cei care au reacționat la fotografia cu cele două pisicuțe, s-a numărat și Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre