Simona Ionescu / Redactor Șef

Selly, șocat după ce s-a prezentat la ANAF. A făcut sute de mii de euro din YouTube. Imagini inedite

Selly, șocat după ce s-a prezentat la ANAF. A făcut sute de mii de euro din YouTube. Imagini inedite
Selly este în continuare preferatul puștilor din România, un adevărat influencer care câștigă enorm de pe urma activităților sale. El este la facultate acum dar continuă să strângă bani din ceea ce face în mediul online.

YouTuber-ul a ajuns la ANAF, ieri. Selly este, dintotdeauna, un bun exemplu de cetățean. El respectă legile și recomandările, de obicei. A chixat de ziua lui, în  pandemie, când a dat o petrecere cu maneliști și foarte mulți prieteni, dar măcar se testaseră cu toții mai devreme, ca să fie siguri că nu se îmbolnăvesc

Selly la ANAF: „Băi băiatule! Asta înseamnă Craiova, frate!”

Ieri, Selly a fost acasă. Și-a vizitat părinții și a intrat cu treabă și la ANAF Craiova. Acolo, șoc. Vedeta online a dezvăluit totul. „Sunt la Craiova, la ANAF, cu o inspecție fiscală, care este efectuată și vreau să vă arăt o singură chestie. Uitați aici!”, a spus Selly pe InstaStory. El a descoperit ușa electrică de la ANAF Craiova și a fost profund impresionat de ușa activată de un arc, care se închidea singură, în urma unui impuls electric.

Ușă electrică, băi băiatule! Asta înseamnă Craiova, frate! Chiar oameni foarte OK; sincer. Oameni înțelegători, așa. Îmi place când văd în instituțiile statului oameni care vor să lămurească și să te ajute pe tine ca cetățean și nu să îți pună bețe în roate. Respect! Chiar apreciez”, a mai continuat Selly.

Selly și restul influencerilor,  verificați de ANAF

La finele anului trecut, chiar înainte de Crăciun, ANAF a anunțat că  va lua la purecat conturile influencer-ilor. Inspectorii antifraudă fiscală verifică veniturile obținute din activitatea online.

De la începutul anului 2021, inspectorii Direcției Generale Antifraudã Fiscală din cadrul ANAF au inițiat controale pentru verificarea veniturilor persoanelor care desfãșoară astfel de activitãți. Până la finele anului trecut s-a constatat că 35 persoane au obținut venituri de aproximativ 26,33 milioane lei, pe care au omis să le declare, parțial sau integral. Pentru recuperarea obligațiilor fiscale nedeclarate au fost emise decizii de impunere.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre