Juratul de la Dancing on ice „l-a ars” pe Cătălin Cazacu. Totul e legat de partenera fostului motociclist

Juratul de la Dancing on ice „l-a ars” pe Cătălin Cazacu. Totul e legat de partenera fostului motociclist
Cătălin Cazacu și Codruța au fost primii concurenți eliminați din concursul Dancing on ice. Care să fie motivul real.

Plecarea lui Cătălin Cazacu și a partenerei sale Codruța de la emisiunea-concurs „Dancing on ice” a dus la multe discuții.

Cornel Gheorghe, juratul de la Dancing on ice l-a „ars” pe Cătălin Cazacu. Totul e legat de partenera fostului motociclist

Potrivit informațiilor oferite de Substanțial.ro, momentul în care Cătălin Cazacu a fost dat afară de la Dancing on ice a produs multe vâlvă în Antena 1. Care să fie motivul? Se pare că juratul emisiunii, Cornel Gheorghe nu ar fi luat decizia corectă, ținând cont de faptul că fostul motociclist și colega ar fi fost mult mai buni decât Iulia Albu și Marian, o echipă mai slabă, dar care a rămas în concurs. Sigur, a existat și un motiv.

Se pare că între Cornel și partenera lui Cazacu ar fi existat în trecut mai mult decât o relație de prietenie.  „Îmi revine misiunea de a alege eu. Felicit ambele cupluri. Iulia a ascultat, nu te-ai mai uitat la patine, ai avut mai mult contact vizual”, a spus Cornel Gheorghe stăpân pe situație.

Cazacu a fost extrem de dezamăgit

Cătălin Cazacu a fost supărat că a părăsit concursul, mai ales că acesta a muncit cât a putut ca să facă o figură bună.  „Îmi pare rău că nu am reușit să o duc pe Codruța mai departe în competiție. Mergem la soare, că e frig aici”, a mărturisit sportivul. În cea de-a doua ediție a emisiunii Dancing on ice, Natanticu i-a uimit pe cei prezenți cu dansul lui alături de partenera sa. La fel de bine s-au prezentat și Carmen Grebenişan, şi Chef Tand.

Chiar dacă a căzut, Sore a câştigat admiraţia juriului. Sore și partenerul său ar fi putut să facă cel mai frumos spectacol dar, din nefericire, cântăreața s-a împiedicat. Asta nu l-a împiedicat însă pe Mihai Petre să le spună cuvinte frumoase: „Aţi fost cei mai curajosi pentru că aţi ales cea mai grea coregrafie”.

Sursă foto: antena 1