Simona Ionescu / Redactor Șef

Semne „evidente” că Brad Pitt și-a operat fața, spun experții. Ce l-a dat de gol

Semne „evidente” că Brad Pitt și-a operat fața, spun experții. Ce l-a dat de gol
Au apărut tot mai multe zvonuri că Brad Pitt și-ar fi făcut un lifting facial. Un expert în domeniu lămurește situația.

Potrivit experților în chirurgie estetică, starul hollywoodian Brad Pitt, în vârstă de 60 de anii, întinerește tot mai mult. Aceștia cred că și-ar fi făcut un lifting facial în ultimii ani.

Operație de 100.000 de lire sterline

Actorul american, în vârstă de 60 de ani, și-a făcut apariția la Festivalul de Film de la Veneția și a arătat impecabil într-un costum albastru, tricou alb și o pereche de ochelari de soare.

El și-a confirmat oficial relația cu designerul de bijuterii Ines de Ramon, 34 de ani, când au pășit ținându-se de mână pe covorul roșu. Ca de obicei, starul hollywoodian a părut foarte tânăr și a alimentat speculațiile potrivit cărora și-ar fi făcut operații la față în ultima perioadă.

La începutul acestui an, pe TikTok s-au răspândit zvonuri care sugerau că secretul lui Brad pentru aspectul său tânăr a fost o operație care a costat mai mult de 100.000 de lire sterline.

Au existat schimbări „semnificative”

Brad Pitt a recunoscut oficial relația cu iubita sa

Dr. Jonny Betteridge a studiat două fotografii ale actorulu făcute la trei ani distanță, și a declarat că au existat schimbări „semnificative”. El a spus că acesta pare să întinerească pe măsură ce anii trec.

Într-o declarație pentru The Mirror despre semnele care arată că Brad a suferit o intervenție chirurgicală, expertul în cosmetică Dr. Arun Narang a spus anterior că „probabil și-a făcut un lifting facial”.

„Compararea fotografiilor recente cu o fotografie de acum câțiva ani arată că are mai puține linii în jurul gurii și ochilor decât avea în imaginea anterioară.

O cicatrice l-a dat de gol

Brad Pitt, lifting facial în valoare de 100.000 de euro. Sursă foto: www.mirror.co.uk

Liniile faciale nu dispar pur și simplu și nicio cantitate de cremă hidratantă nu le poate face să dispară. Semnul revelator este în jurul urechii. Cei care și-au făcut lifting facial vor avea o cicatrice acolo pentru că în acel loc pielea este trasă mai strâns. Pitt are această cicatrice, ceea ce mă convinge că și-a făcut operația.

„Un lifting facial precum cel pe care l-ar fi făcut Brad Pitt ar necesita până la patru săptămâni de recuperare”

El a continuat: „Vedetele intră adesea incognito în cabinetul unui medic, iar spitalele care deservesc celebrități vor face eforturi suplimentare pentru intimitatea lor. Medicii nu au voie să discute despre starea de sănătate a pacienților lor, așa că lucrurile nu sunt de obicei divulgate presei.

Un lifting facial precum cel pe care l-ar fi făcut Brad Pitt ar necesita până la patru săptămâni de recuperare. Astfel încât, dacă o celebritate poate rămâne singură timp de aproximativ o lună, poate face acest tip de operație fără ca nimeni să știe.”, a mărturisit specialistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre