Simona Ionescu / Redactor Șef

Șerban Huidu îi plânge urmele lui Găinușă. Fostul prezentator a recunoscut și care e marele său defect

Șerban Huidu îi plânge urmele lui Găinușă. Fostul prezentator a recunoscut și care e marele său defect
Au făcut furori ani buni împreună, dar la un moment dat au ales să meargă pe drumuri diferite. Șerban Huidu a început să-l regrete pe Găinușă.

Realizatorul de radio și tv a precizat că Mihai Găinușă e un om cum rar întâlnești în zilele noastre, cei doi completându-se din toate punctele de vedere. Chiar dacă uneori au mai existat și controverse, îi lipsește foarte mult, deși Găinușă l-a criticat zdravăn la o emisiune tv.

“Mișu era închis într-un palat de cleștar, nu prea vorbea, pe de altă parte exact asta eram eu. Eram interfața care ținea legătura cu restul lumii”

“Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla. Eram perfect complementari.

Tot ce aveam eu nu avea el și invers. Mișu era închis într-un palat de cleștar, nu prea vorbea, pe de altă parte exact asta eram eu. Eram interfața care ținea legătura cu restul lumii. Apoi între noi era povestea legată de creație, el venea cu felul de a fi, cu partea de scris care era interesantă, iar eu veneam informațiile de la lume.

“Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit”

Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări.

Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a explicat Șerban Huidu, la emisiunea lui Denise Rifai.

Care sunt marile defecte ale lui Huidu

Chiar dacă emisiunea care i-a făcut celebri nu mai e, Șerban Huidu a spus că va rămâne mereu un cârcotaș, mai ales că are și două mari defecte. “Evident, așa cum am spus cred că trebuie să fii real ca să reziști în acest domeniu. Lumea te miroase când joci un rol.

Cei care sunt iubiți dar și detestați nu joacă un rol, sunt ei. Cred că voi rămâne cârcotaș până închid ochii. Pe de altă parte, experiența mea, accidentele mele, m-au făcut să nu mai fiu atât de incisiv. Accidentele astea m-au făcut să ascult mai mult.

“Și dezamăgit vine de la amăgit”

Cred că am două: sunt destul de încrezător în oameni și nu știu să spun “nu”. Și de foarte multe ori lucrurile s-au întors împotriva mea. Nu consider vinovați oamenii care au făcut greșeli față de mine, ci mai mult eu ca i-am acceptat. Și dezamăgit vine de la amăgit”, a mai dezvăluit Șerban Huidu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre