Micutzu a mers la 40 de întrebări cu Denise Rifai. O întrebare a stârnit reacții fulminante: „I-a dat KO”

Micutzu a mers la 40 de întrebări cu Denise Rifai. O întrebare a stârnit reacții fulminante: „I-a dat KO”
Duminica aceasta, la emisiunea Kanal D „40 de întrebări cu Denise Rifai”, telespectatorii vor avea parte de interviu savuros cu Cosmin Nedelcu, alias Micutzu. Acesta este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de stand-up comedy din România.

Cosmin Nedelcu este de 17 ani actor de stand-up comedy și un model în acest domeniu. Deține și un club unde pasionații genului pot fi ei înșiși pe scenă, dar și spectatori. În plus, Micutzu este considerat și un pionier al podcastului autohton. De asemenea, activează ca actor, având roluri în filme de scurt sau lung metraj. Calitatea sa profesională l-a transformat și în unul dintre preferații agențiilor de publicitate, reclamele în care își face acesta apariția având o notă foarte personală.

Denise Rifai i-a dat KO lui Micutzu cu una din întrebări

„Cât de mare e Micutzu?”, e una din întrebările la care are de răspuns celebrul comediant. Fanii deja au început speculațiile cu privire la ce s-a referit Denise Rifai. Telespectatorii vor afla exact în timpul emisiunii la ce s-a referit jurnalista. La greutatea interlocutorului, care, relativ recent se lăuda că a slăbit, sau la faima acestuia. Ori, poate, la alte detalii mai intime.

Comediantul Cosmin Nedelcu, a reuşit să slăbească 50 de kilograme, în urmă cu câțiva ani, ajungând acum la o greutate 120 de kilograme. Greutate deloc mică, dar pe care, spre bucuria lui,  reuşeste să o şi menţină. La momentul respectiv, Micutzu a publicat pe reţelele de socializare imagini în care se vede schimbarea de siluetă.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi uşor la cifra asta pentru că nu îţi dai seama în momentul în care te îngraşi că prinzi proporţii, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraş”, a povestit Cosmin Nedelcu.

La ce întrebări va răspunde Micutzu

„Când ați devenit stăpân pe stand-up?”, „A fost dezamăgită mamaie că nu v-ați făcut preot?”, „Ce fel de bărbat va face barba?”, „Cu cine dansează azi, de bucurie, Micutzu?”, „Ce va alungă de pe scenă?”,  „Când ați devenit așa deștept?” sunt doar câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai i le adresează lui Micutzu în ediția de duminică, 15 ianuarie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care va fi difuzată de la ora 22:00, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Recomandarile noastre