Iată de ce a slăbit atât de mult Micutzu. A prins contractul vieții lui

Iată de ce a slăbit atât de mult Micutzu. A prins contractul vieții lui
Simpaticul comediant Micutzu va face casă bună cu o nouă emisiune la Antena 1. Fanii numără zilele până îl vor vedea

Iată de ce a slăbit atât de mult Micutzu. Va prezenta un show incendiar.

Iată de ce a slăbit atât de mult Micutzu. Va prezenta un show incendiar. Implicată va fi și Loredana

Micutzu, alături de alte nume mari din stand-up-ul românesc și-au dat mâna și vor participa la o emisiune mult așteptată. Este vorba de „România are roast”, care începe în scurt timp la Antena 1, iar comediantul va fi unicul prezentator. Fanii așteaptă cu nerăbdare să-i vadă și pe Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frânculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță.

Cât va fi marele premiu

Emisiunea va fi o competiție dură de roast, iar două echipe sub conducerea lui Micutzu se vor lupta din răsputeri să cucerească regiunile țării. Desigur, există și un premiu pe măsură, e vorba de 10.000 de lei pentru fiecare ediție. Din acest proiect extraordinar va face parte și Loredana care, alături de invitații ei și Taraful Agurida, vor oferi telespectatorilor cea mai bună muzică.

„Este pentru prima dată când prezint singur o emisiune și pot spune că este o experiență foarte interesantă. Îmi place că lucrez cu prieteni și cunoștințe”, a declarat Micutzu.

Ce nume vor purta echipele

La o așa emisiunii, echipele trebuiau să aibă o denumire la fel de amuzantă, așa că îi veți descoperi pe cei de la Marmotele vesele și Pârșii circumspecți. Aceștia vor pleca prin țară și vor face glume ce vizează regiunile respective. Din echipa Pârșii fac parte  Cosmin Natanticu, alături de Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco și Dan Frânculescu. Membrii Marmotelor vesele sunt Cătălin Bordea, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță.

Cele două echipe vor vizita toate regiunile țării, vor urma tradițiile locurilor, vor duce la bun sfârșit provocări și vor face roast pe baza tuturor întâmplărilor petrecute în călătoria lor prin România.

„Pe parcursul deplasării prin țară, noi nu am știut niciodată ce urma să ni se întâmple și probele primite ne-au surprins constant. După etapa deplasării au urmat filmările roast-urilor din platou, iar aici publicul prezent a fost singurul care a votat echipa pe care o considerau cea mai amuzantă”, a declarat și Cosmin Natanticu.

Sursă foto: instagram