Confesiunile lui Denise Rifai. Ce se întâmplă, de fapt, între ea și Dan Bittman

Confesiunile lui Denise Rifai. Ce se întâmplă, de fapt, între ea și Dan Bittman
Primul inel pe care Denise Rifai l-a primit de la un bărbat, iar acest lucru a și devenit public, e cel dobândit de la unul dintre cei mai galanți bărbați din showbizul românesc, Dan Bittman.

Denise Rifai face confesiuni despre ce a urmat după ce a primit inelul de la Dan Bittman. Ea a primit bijuteria în timpul  emisiunii în care l-a avut invitat pe artist. Iar de atunci, bijuteria nu îi lipsește de pe deget.

După cum o știți, jurnalista nu se ferește niciodată de cuvinte și nici de adevăruri. Așa cum își provoacă invitații la un exercițiu de sinceritate, ea e deschisă oricând la un test al onestității absolute. Vedeta a dezvăluit pentru Viva! ce a urmat după ce Dan Bittman i-a pus inelul pe deget. Așa cum știți, momentan nu e cunoscut bărbatul cu care jurnalista ar fi într-o relație. Dacă acesta există, atunci îl ține bine ascuns.

Denise Rifai, confesiuni despre inelul lui Bittman

Toate fetele visează la momentul în care un bărbat le pune inelul pe degetul adecvat. Iar Denise Rifai nu face excepție. Ea recunoaște că s-a bucurat însă să primească un inel. „M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat.

Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui. Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha!, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor!”, a declarat vedeta în interviul menționat.

Denise Rifai, așa cum nu o știați: profundă

Denise Rifai a relatat și ceea ce crede ea despre viață. „Cred şi că omul îşi face viaţa lui prin deciziile pe care le ia. Unii se încăpăţânează să nu înţeleagă, alţii înţeleg şi, dacă greşesc la un moment dat, se repliază şi schimbă ceva în comportamentul lor. Cred mult în evoluţie, în faptul că trebuie să fim atenţi la noi şi să simţim ce ni se întâmplă, de ce ni se întâmplă, care este povaţa pentru noi. Sunt o tipă meditativă, mă înconjor de oameni asemenea, sunt liniştită şi profundă”, a mai spus jurnalista.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre