Tomată, fostul lui Eba, se însoară! A cerut-o cu un spectaculos inel cu diamant – Foto

Tomată, fostul lui Eba, se însoară! A cerut-o cu un spectaculos inel cu diamant – Foto
Povestea de dragoste dintre Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, zis Tomată, nu a durat mult, dar în urma ei a venit pe lume frumoasa Anastasia. Cea mai mică nepoată a fostului președinte Traian Băsescu are patru ani și merge la grădiniță.

În 2017, la un an după divorțul de primul soț, Elena Băsescu și-a găsit dragostea în brațele altui bărbat. Tânărul afacerist Cătălin Gheorghe, cu 12 ani mai tânăr decât fiica fostului președinte, era cunoscut în lumea mondenă sub porecla de Tomată, după celebra pizzerie din străinătate „Tomato”, el deținând și în București un local de fițe. Este cunoscut și pentru viața sa amoroasă, iubindu-se cu femei celebre, printre care actuala soție a lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase.

Cătălin are acum 30 de ani. A absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București.  Chiar dacă  o au împreună pe mica Anastasia, Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit la finalul lui 2019, când au constatat că relația nu merge. Concret, motivele despărțirii nu au fost niciodată expuse.

Dar s-au luptat în instanță pentru custodia fetiței, iar după multe și grele încercări, au ajuns să se înțeleagă și să-și crească fetița împreună. Lumea chiar a crezut că ce doi se vor împăca, însă tânărul s-a dovedit că are alte planuri. Acum, Tomată, fostul lui Eba, se însoară.

Tomată, fostul lui Eba, se însoară. A dat deja inelul!

De anul trecut însă,  Cătălin Gheorghe a început să se afișeze pe rețelele de socializare în compania noii sale iubite. La momentul respectiv a fost evident pentru toată lumea că noua sa cucerire semăna cu Eba de acum câțiva ani. După momentul din iulie, de acum un an, nu a mai apărut nicio imagine cu Tomată și iubita sa, până recent. Acum mai bine de o lună el a dezvăluit o fotografie în care se afla alături de iubita sa, în drum spre un eveniment.

Dar de Halloween, Tomată i-a pus iubitei sale pe deget un inel spectaculos, cu un diamant mare, înconjurat de alte diamante mai mic. Dacă a vrut să își dovedească iubirea în karate, i-a reușit lui Tomată. Logodnica sa este în al nouălea cer cu inelul pe deget. Iar bărbatul a distribuit un carusel de imagini. Inclusiv cu mâinile lor împreunate, pentru ca inelul să se vadă bine de tot.

În continuare tânărul afacerist încearcă să își menajeze viitoarea soție. El nu o etichetează în postările pe care le face pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram