Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, și-a făcut curaj și își scoate iubita în lume – Exclusiv

Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, și-a făcut curaj și își scoate iubita în lume – Exclusiv
Povestea de dragoste dintre Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, zis Tomată, nu a durat mult, dar în urma ei a venit pe lume frumoasa Anastasia. Cea mai mică nepoată a fostului președinte Traian Băsescu are patru ani și merge la grădiniță.

Elena Băsescu are trei copii, pe Sofia, de nouă ani și Traian jr., din prima căsătorie, cu Bogdan Ionescu, de șapte ani care merg deja la școală, în clasele primare, și pe Anastasia, mezina familiei, din a doua sa căsnicie, cu Cătălin Gheorghe, zis Tomată, care merge la grădiniță.

Fiica fostului președinte și Tomată și-au spus adio în 2019, dar nimeni nu știe care a fost motivul real al divorțului. Mai mult, cei doi s-au luptat în instanță pentru custodia fetiței, iar după multe și grele încercări, au ajuns să se înțeleagă și să-și crească fetița împreună. Lumea chiar a crezut că ce doi se vor împăca, însă tânărul s-a dovedit că are alte planuri.

În 2021, Cătălin Gheorghe s-a afișat pe rețelele de socializare în compania noii sale iubite. La momentul respectiv a  fost evident pentru toată lumea că noua sa cucerire semăna cu Eba de acum câțiva ani. După momentul din iulie, de acum un an, nu a mai apărut nicio imagine cu Tomată și iubita sa.

Acum însă, el a dezvăluit o nouă fotografie în care se află într-o companie feminină. Cei doi sunt foarte frumos îmbrăcați, ei participă, cel mai probabil la un eveniment.

Elena Băsescu, replică de mămică atentă la fostul partener

Elena Băsescu și Cătălin Tomată au avut practic un schimb de mesaje virtuale prin intermediul Instagram. Ambii au conturile private, dar, vorba circulă. În timp ce Cătălin Gheorghe s-a fotografia în compania iubitei sale, Elena Băsescu a postat o imagine cu fiica  lor, Anastasia, care îi transmite un mesaj drăgălași celui ce i-a dat viață. „Hi, Dad”, îl salută micuța care, din toamna aceasta urmează cursurile unei grădinițe private din București.

De altfel, nu este pentru prima dată când Elena Băsescu îi transmite un mesaj fostului ei ultim partener, prin intermediul copilului lor. Ea a distribuit în trecut o imagine similară și de la piscină, cu același salut simpatic.

Sursa foto: Instagram