Simona Ionescu / Redactor Șef

Șerban Huidu o iubește pe Esca și reglează niște conturi cu Găinușă și alții

Șerban Huidu o iubește pe Esca și reglează niște conturi cu Găinușă și alții
Realizatorul Cronicii Cârcotașilor de la Prima Tv, atunci când se enervează pe ceva sau pe cineva, scrie pe blog. Azi a scris despre Cazul Andrea Esca de la Pro Tv, o colegă de breaslă intrată în presă cam odată cu el. Îi e dragă și o respectă.

Iată ce a scris Șerban Huidu despre problema Andreei cu coronavirusul, text în care îi trage și o smetie peste obraz fostului lui prieten și coleg, Mihai Găinușă, care l-a lăsat la greu. Atunci, când a fost cu accidentul…

„Am vizionat interviul Andreei Esca. Mi se pare onorabila intentia Pro tv de a isi apara emblema.
Este omul cel mai prezent si vizibil al Protv-ului si nu e putin lucru. Totusi a baga pumnul un gura colegilor ziaristi (chit ca unii dintre ei sunt foarte prosti) si a le interzice sa scrie despre Esca e o greseala cumplita.

Acum 9 ani era sfartecat de colegii din presa. Protv stia si cum s-a intamplat, au pus o simulare cica de la mine din masina. Bucati m-au facut. Si totusi nu mi-am permis o data, subliniez o singura data, sa invoc dreptul la viata privata.
Si da, mi-ar fi placut ca Primatv sa ma apere macar o zecime din cat a aparat-o proteve-ul pe Esca. Eu am avut parte de un sobor de popi si un priveghi facut de fostul coleg Gainusa. Ce spera sa ma ingroape mai repede. Rusine sa iti fie Misule pentru magaria aia.

Cand o persoana ajunge publica, dreptul la viata privata dispare. V-o poate spune fostul premier Boc filmat in budigai la vestiarul de la sala sau infamul penelist Paul Pacuraru, care-i dadea-n in cap in fata calculatorului. Asta inainte de GDPR.

Una peste alta imi e draga Andreea si sper sa iasa cu bine din aceasta incercare. Si sa inteleaga faptul ca desi parem de neatins, noi, oamenii cunoscuti la baza suntem tot oameni. Cu slabiciunile noastre, cu sentimentele noastre, cu trairile noastre, cu fricile noastre. Si cu cate un virus mic si infam din cand in cand.
Iti tin pumnii Andreea”, a scris Șerban pe blogul său, unde a afișat și o poză cu Esca îmbrăcată cu un tricou pe care scrie Dragoste”.

Nașul Țânțăreanu are iar păreri despre divorțul Ancăi Țurcașiu

Ce este tratamentul cu plasmă

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre