Simona Ionescu / Redactor Șef

Serena Williams, cu lenjeria la vedere la petrecerea Louis Vuitton, înainte de începerea JO de la Paris

Serena Williams, cu lenjeria la vedere la petrecerea Louis Vuitton, înainte de începerea JO de la Paris
Petrecerea Louis Vuitton care a avut loc înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a fost plină de vedete. Printre acestea, Serena Williams, care a lăsat să se întrevadă lenjeria intimă neagră de sub un costum superb.

Serena Williams a tăiat o figură elegantă ca ea a participat la petrecerea Louis Vuitton de la Paris.

Cei prezenți i-au admirat și coafura

Serena Williams, la petrecerea dinaintea JO de la Paris. Sursă foto: Daily Mail

Asul tenisului, în vârstă de 42 de ani, a arătat senzațional într-un costum navy din trei piese, cu o vestă care a lăsat să se vadă sutienul negru din satin de dedesubt. Ansamblul perfect croit al Serenei avea nasturi albi, iar blazerul a fost purtat lejer pe umeri.

Serena a optat și pentru o pereche de pantofi cu tocuri ascuțite și o geantă excentrică, bineînțeles Louis Vuitton. Machiajul pentru petrecere a fost perfect, iar părul lung și blond, lăsat să curgă în valuri lejere. Look-ul a fost completat cu bijuterii simple, argintii.

Serena a vrut să fie spectaculoasă în șapte ținute

Serena Williams a obținut o diplomă în design vestimentar de la Institutul de Artă din Fort Lauderdale

La începutul acestei luni, Serena a purtat șapte ținute pline de farmec pentru a găzdui primul său spectacol „ 2024 ESPY Awards”, la Dolby Theatre din Hollywood. Poate vă întrebați de ce fac asta”, a spus pe scenă campioana de tenis.

„În primul rând, profit de orice ocazie de a purta 16 ținute în trei ore”, a mai spus aceasta, fericită. Hairstylistul Angela Meadows a coafat șapte peruci distincte pentru fiecare look. Serena a ieșit în evidență într-o mini rochie roz fără bretele cu ornamente din pene de strut.

Câștigătoarea a 12 premii ESPY, care conduce propria sa companie de îmbrăcăminte, cosmetice și bijuterii, a stârnit imaginația și într-o rochie creion neagră din plasă, cu pantalonii la vedere, sub un corset care strângea talia.

Serena, care a obținut o diplomă în design vestimentar de la Institutul de Artă din Fort Lauderdale, a strălucit și într-o rochie de cocktail roșie, împodobită cu pene și paiete.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre