Simona Ionescu / Redactor Șef

Serena Williams radiază de fericire, în timp ce Simona Halep se perpelește în așteptarea verdictului de la TAS

Serena Williams radiază de fericire, în timp ce Simona Halep se perpelește în așteptarea verdictului de la TAS
Simona Halep așteaptă cu sufletul la gură decizia TAS. În acest timp, Serena Williams și-a surprins fanii cu o fotografie uimitoare. Sportiva e tot mai mândră de ea.

În vârstă de 42 de ani, Serena Williams a postat o fotografie uimitoare în costum de baie, ținând-o în brațe pe micuța Adira. Simona Halep numără zilele până când TAS va da decizia finală.

Vedeta tenisului, Serena Williams, și-a arătat trupul bronzat și bine tonifiat într-o fotografie postată recent pe contul său de socializare. Sportiva a îmbrăcat un costum de baie minuscul, de culoare albă pe care l-a asortat cu o pereche de ochelari de soare negri. Diva tenisului a lăsat să cadă în jurul feței câteva șuvițe de păr, iar machiajul era unul de vară. Ea a făcut fotografia pe un iaht iar în brațe a ținut-o pe cea de-a doua fiică, Adira, care a venit pe lume cu șase luni în urmă.

Serena Williams și-a uimit fanii cu această fotografie. Sursă foto: Daily mail

„Îmi place să cunosc o nouă versiune a corpului meu”

„Să te iubești pe tine însuți este esențial. Mi se pare că trebuie să-mi amintesc de această iubire de sine în toate etapele vieții mele. În acest moment îmi place că trupul meu nu este perfect. Îmi place că miros a lapte – acel lapte o susține pe @adiraohanian. Îmi place să cunosc o nouă versiune a corpului meu.

Este o schimbare, dar este o schimbare care a meritat din plin. Așa că începeți această săptămână, știind că sunteți iubiți, iar asta începe cu voi. Ok, acum sunt pe cale să mă duc la sală. Serena”, a fost mesajul Serenei Williams. Și în august Serena Williams a postat o fotografie, la scurt timp după ce a venit pe lume micuța. Atunci a împărtășit cu fanii un clip drăguț cu ea, soțul și cealaltă fiică, Olympia, în vârstă de cinci ani. „Bine ai venit îngerul meu frumos”, a fost mesajul sportivei.

Serena a fost iubita fostului antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou

În 2015, Serena a pozat alături de antrenorul ei de tenis francez,  și presupusul iubit, Patrick Mouratoglou. Atunci, sportiva a învins-o pe Garbine Muguruza și a câștigat al șaselea său meci din finala Wimbledon, apoi a postat pe Instagram o fotografie strălucitoare cu ea la dineul campionilor de la Wimbledon, care a avut loc la Londra.

Serena și antrenorul său au fost iubiți, dar nu au recunoscut niciodată public

Vedeta a purtat o rochie glamour și a ținut în brațe trofeul de aur, vasul Venus Rosewater Dish. Alături de ea s-a aflat Mouratoglou, îmbrăcat elegant. „Atât de fericită că @patrickmouratoglou a putut veni la această cină #Wimbledon. A ratat ultima. Mulțumesc Patrick pentru perseverența ta și pentru credința și încrederea neîntreruptă în mine. #renasarmy #SerenaSlam 2.0 #ontothenextone”, a fost mesajul postat de Serena.

Serena și antrenorul nu au vorbit niciodată în public despre relația lor

De asemenea, ea a mai postat o a doua fotografie cu Mouratoglou alături de mama ei, Oracene Price, cu următoarea legendă: „Uite-o pe mama stând cu băieții. 3 bărbați și o doamnă”.  Mouratoglou, considerat unul dintre cei mai buni antrenori de tenis din lume, a ajutat-o pe Williams să câștige șase Grand Slam-uri în cei trei ani în care a lucrat cu ea. Deși cei doi nu au comentat niciodată în mod public natura relației lor din afara terenului, ani buni au circulat zvonuri că au fost mai mult decât antrenor și jucătoare.

Simona Halep așteaptă verdictul TAS

Un fost antrenor sare în apărarea Simonei Halep

După procesul de la TAS, un fost antrenor al Simonei Halep a sărit în apărarea sportivei și i-a adus acuzații grave lui Patrick Mouratoglou. Artemon Apostu-Efremov a fost concediat de Simona în anul 2021, cu un an înainte să fie angajat Patrick Mouratoglou. Apostu susține că Simona a căzut „cumva într-o capcană”, fiind nevoită „să scoată singură castanele din foc, pentru că am impresia că membrii din echipa sa au părăsit-o pentru multă vreme”.

Din punctul său de vedere, francezul și-a recunoscut vina prea târziu și doar pe jumătate. Pentru că Mouratoglou nu a precizat „sunt vinovat, îmi asum, echipa mea a greșit, ci a zis că se simte responsabil”. Din acest motiv, fostul antrenor al Simonei consideră că Mouratoglou „a reușit să se strecoare”, iar fosta sa elevă „va fi singura care va plăti. Oricum a plătit deja, timp de doi ani de zile”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre