Simona Ionescu / Redactor Șef

Serghei Mizil scoate flăcări de nervi: „Vin niște derbedei care te fac varză. E o cretinitate”

Serghei Mizil scoate flăcări de nervi: „Vin niște derbedei care te fac varză. E o cretinitate”
De când fiica lor a apărut în filmul „Tati, part-time”, criticile la adresa Evei par că nu se mai opresc. Plin de nervi pentru ce se întâmplă, Serghei Mizil a luat atitudine.

Plin de nervi după ce a văzut ce i se întâmplă unui copil, Serghei Mizil a ieșit la rampă și spune că nu e absolut deloc de acord cu vorbele dure care i se aduc Evei Măruță pentru că a avut dorința de a juca într-un film.

Chiar dacă în trecut a mai avut altercații cu tatăl Evei, Cătălin Măruță, pe contul de socializare Serghei Mizil i-a luat apărarea fetiței și susține că oamenii mari nu ar trebui să critice un copil care e și extrem de talentat. Iar acest lucru s-a văzut foarte clar, filmul clasându-se pe primul loc în box office-ul românesc și a avut încasări de peste patru milioane de lei, doar în prima zi de difuzare.

„De ce să dai dacă tu că ai boală pe Andra și pe Măruță, să dai într-un copil!”

„Nu poți să te iei de un copil, mă. Da, numai că ai boală pe ala, sau pe ăla. În primul rând e un copil care, eu m-am uitat la câteva secvențe, nu poți să zici că n-a jucat, că a rămas să nu poată să vorbească, sau să nu știe. Să dai într-un copil la vârsta asta, chiar dacă nu știu, n-am văzut filmul, …, de ce să dai dacă tu ai boală pe Andra și pe Măruță, să dai într-un copil!

Serghei Mizil îi ia apărarea Evei Măruță

Mi se pare o c*****rie. Îți dai seama ce e în sufletul unui copilaș care se duce, se bucură că a jucat într-un film și vin niște derbedei care te fac varză. E o cretinitate, e o imbecilitate”, a declarat Serghei Mizil.

„Nu mi se pare nimic artificial la ea”

Pe de altă parte, Serghei Mizil susține că micuța e 100% naturală, joacă foarte bine și e sub orice critică să „faci așa ceva cu un copil”. „Știi, am avut șucarele mele cu Măruță, m-am împăcat cu el. N-are nici o legătură. Nu poți să faci așa ceva cu un copil. Bă, dacă făcea cu mine, cu un om mare, cu asta, da, mă. Fă cu noi că ne doare în c*r.

Da ce vină are copilașul ala care, eu cred că s-a bucurat că a jucat și ce am văzut eu, secvențele, joacă foarte bine. Adică e naturală. Nu mi s-a părut nimic artificial la ea. Am și eu șase filme. Pot să-mi dau seama. Dar să lovești un copil numai așa că, da, nu știu. La ce s-a ajuns acuma…”, e de părere vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre