Simona Ionescu / Redactor Șef

Serialul The Crown recreează momentul în care Kate a defilat pe podiumul universitar. Prințul William a fost captivat

Serialul The Crown recreează momentul în care Kate a defilat pe podiumul universitar. Prințul William a fost captivat
Viitoarea prințesă de Wales, Kate Middleton i-ar fi atras atenția prințului William în 2022 când a defilat la Universitatea St. Andrews.

The Crown a dezvăluit prima imagine a celei de-a doua părți a sezonului șase, care prezintă povestea de dragoste dintre Kate Middleton și prințul William începând cu întâlnirea lor în 2002, când s-au întâlnit în 2002. În timp ce erau boboci la Universitatea St. Andrews din Scoția, Kate a defilat într-o rochie transparentă purtată peste un top tubular negru și lenjerie intimă asortată, în timp ce William privea din mulțime.

„Era într-o rochie foarte îndrăzneață, într-o rochie transparentă, ca un ciorap. El stătea în primul rând și nu și-a putut lua ochii de la ea”, a declarat prietenul lor, Ben Duncan, pentru E! News în 2011.

„A fost pur și simplu o întâmplare”

The Crown a îmbrăcat-o pe actrița Meg Bellamy într-o rochie identică, în timp ce a reimaginat întâlnirea drăguță a familiei regale, ceea ce a dus în cele din urmă, la nunta lor din 2011.

Kate și-a uimit viitorul soț când a defilat îmbrăcată așa

În ceea ce o privește pe Charlotte Todd, care a creat rochia originală, aceasta a declarat pentru People în 2020 că a fost „pur și simplu o întâmplare„ faptul că prințesa Kate a ajuns să poarte acest look în acea seară. Cu toate acestea, având în vedere că a realizat piesa pentru tema „Arta seducției”, ea a remarcat că finalul de basm „este destul de potrivit, într-adevăr”.

„Este o nebunie”

„Sunt încântată. Toată lumea spune că prezentarea de modă a fost momentul în care a început romantismul, așa că o mică parte din mine va face mereu parte din istoria regală. Este o nebunie!”, a mai spus designerul. Pe lângă Meg în rolul viitoarei Prințese de Wales, partea a doua a sezonului șase din „The Crown” îi va prezenta pe Ed McVey în rolul prințului William și pe Luther Ford în rolul Prințului Harry.

Alte fotografii din ultimele episoade arată un moment tandru între Kate și William, dar și pe moștenitorul tronului britanic cum râde cu prințul Harry. Pelicula va debuta pe 14 decembrie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre