Simona Ionescu / Redactor Șef

Sfârșit de căsnicie pentru Simona Halep? Ce se întâmplă între sportivă și Toni Iuruc

Sfârșit de căsnicie pentru Simona Halep? Ce se întâmplă între sportivă și Toni Iuruc
Mai puțin de un an. Atât a durat căsnicia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Surse Prosport spun că cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit anul trecut într-un loc de vis, dar se pare că au luat o decizie de comun acord la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Sfârșit de căsnicie pentru Simona Halep? Ce se întâmplă cu mariajul vedetei cu Toni Iuruc

Potrivit surselor ProSport, Simona și Toni își vor spune adio. Cei doi se pare că vor parafa divorțul la notar, cel mai posibil în cursul zilei de joi, 8 septembrie 2022, într-o discreție totală. Aceleași surse susțin că au încercat să-și salveze căsnicia printr-o vacanță în Grecia, însă au realizat că nu mai poate fi reparat nimic.

Cei doi nu vor avea nimic să împartă, stabilind acest lucru de la începutul relației. Se pare că motivul rupturii ar fi faptul că între ei s-ar fi instalat o distanță cauzată de cariera sportivei.

Cei doi urmau să facă cununia civilă la Cazinoul din Sinaia

Nu în ultimul rând, sursele spun că părinții Simonei ar fi insistat ca cei doi să încerce să facă un efort pentru a ajunge la gânduri mai bune, dar ce s-a rupt nu s-a mai putut reface. Simona și Toni ar fi trebuit să facă cununia religioasă pe data de 13 noiembrie, la Cazinoul din Sinaia. Din câte se aude, până acum ar fi fost trimise aproximativ 300 de invitații.

Cât privește nașii de cununie, aceștia ar fi trebuit să fie Toni Mihale, un foarte bun prieten din copilărie cu Toni, alături de soția sa, Cristina.

Iuruc a mai fost căsătorit de două ori. Prima soție a fost Arina, un fost fotomodel cu care are și un copil. Cea de-a doua parteneră de viață este Liana, de care s-a despărțit cu puțin timp înainte de a o cunoaște pe Simona.

Se crede că motivul divorțului de aceasta ar fi fost o relație secretă pe care ea ar fi avut-o în timpul căsătoriei. Când Toni și Liana și-au spus adio, femeia era însărcinată în cinci luni. Copilul nu a fost recunoscut de Toni.

Până în acest moment nici Simona Halep, nici Toni Iuruc nu au dat vreo declarație despre presupusul divorț.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre