Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira, abuzată de Pique. Iată cum a tratat-o sportivul pe celebra cântăreață

Shakira, abuzată de Pique. Iată cum a tratat-o sportivul pe celebra cântăreață
Relația pe care Shakira a avut-o cu Pique nu a fost deloc una lipsită de probleme, așa cum ar fi crezut toată lumea. Iată prin ce șocuri a trecut vedeta.

A suportat în tăcere multe lucruri, pentru că a vrut să aibă o relație frumoasă. Dar Shakira a suferit foarte mult.

Shakira, abuzată emoțional de Pique. Iată cum a tratat-o sportivul pe celebra cântăreață

Despărțirea Shakirei de Pique a scos la suprafață multe lucruri neplăcute pe care le-a îndurat cântăreața din partea sportivului. Sursele susțin că aceasta ar fi fost chiar victima unor abuzuri emoționale din partea fostului partener Gerard Piqué. Și nu e vorba doar de infidelitate… Iar în acest moment, vedeta e la fel de mâhnită, mai ales din cauza procesului de custodie a celor doi copii.

Cum se purta Pique cu Shakira

Unul dintre cei mai înfocați admiratori ai Shakirei a făcut recent o compilație de imagini, interviuri și videoclipuri în care se vede clar comportamentului sportivului față de fosta sa iubită, care de multe ori a lăsat de dorit. „Nu știu dacă Shakira a suferit un abuz emoțional cu Gerard Piqué, dar sunt lucruri care mă fac să cred că da”, a scris utilizatorul de Twitter @la_folkloRik, susține panoramaweb.com.mx.

Nu a lăsat-o să lucreze cu alți bărbați

Într-o declarație pentru Noticias Caracol, Shakira a dezvăluit că Piqué nu a conceput ca în videoclipurile vedetei să intre și domni. „Gerard nu mă lasă să fac videoclipuri cu bărbați, este o persoană foarte conservatoare. Ați fi impresionați pentru că este foarte tânăr și știm cum sunt noile generații, dar adevărul este că da, este foarte conservator”, a spus Shakira.

A denigrat-o în emisiune

De asemenea, ați fani au fost atenți la comportamentul lui Pique din ianuarie 2016, de la premiile Festa de l’esport catala, când sportivul a fost premiat. Atunci iubita sa a vrut să-l îmbrățișeze, dar acesta se pare că ar fi respins-o. În plus, sursele spun că nu i-a convenit nici cum s-a îmbrăcat, rochița purtată nefiind pe gustul său pentru că era prea îndrăzneață.

Nu în ultimul rând, fotbalistul a fost taxat grav de fanii săi când a făcut remarci despre relația intimă pe care o are cu Shakira, în cadrul unei emisiuni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre