Shakira iese din „bârlog” și povestește ce nu a știut nimeni. „Despărțirea noastră nu este o despărțire normală”

Shakira iese din „bârlog” și povestește ce nu a știut nimeni. „Despărțirea noastră nu este o despărțire normală”
De când s-a despărțit de Gerard Pique, Shakira a preferat să stea cât mai departe de ochii curioșilor și să-și vadă de familia sa.

Shakira a lăsat să se așeze lucrurile și acum a spart gheața. Una dintre cele mai mari vedete ale lumii spune tot adevărul despre viața de acum.

Shakira iese din „bârlog” și povestește ce nu a știut nimeni. „Despărțirea noastră nu este o despărțire normală”

Despărțirea de Pique a fost un șoc nu doar pentru Shakira, ci și pentru copiii ei și ai sportivului. Pentru prima dată de când a început scandalul, Shakira s-a hotărât să spună ce are pe suflet, mărturisind că trece acum prin cea mai grea perioadă din viața ei.

„Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă”

”Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală.

Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață, dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează.

Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea.

„Avem o datorie față de acești băieți minunați”

Indiferent de felul în care au decurs lucrurile și de felul în care Gerard și cu mine ne simțim ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești băieți minunați și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor”, a declarat Shakira, potrivit Mundo Deportivo.

„Mi-am pus cariera în plan secund și am venit în Spania pentru a-l sprijini”

Pe de altă parte, Shakira spune că de dragul iubirii și-a spus propria carieră pe planul doi și a venit în Barcelona, pentru a fi alături de Pique.

”Gerard este fotbalist și își dorește să joace fotbal și să câștige trofee. A trebuit să îi fiu alături. Unul dintre noi trebuia să facă un sacrificiu. Unul dintre noi trebuia să facă un efort, eu am fost aceea. Mi-am pus cariera în plan secund și am venit în Spania pentru a-l sprijini să își continue cariera de fotbalist și să câștige trofee. A fost o dovadă de iubire”, a mai spus cântăreața.

Sursă foto: digisport