Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira, atacată într-un parc din Barcelona. A tras o sperietură zdravănă

Shakira, atacată într-un parc din Barcelona. A tras o sperietură zdravănă
Shakira a avut o experiență neplăcută într-un parc din Barcelona, unde locuiește cu familia sa. A tras o sperietură zdravănă.

Cântăreața columbiană a povestit că se afla într-un parc din Barcelona cu fiul său, Milan, de 8 ani. Acela a fost momentul în care Shakira a fost atacată. A făcut față, dar s-a speriat pentru copilul ei.

Shakira și Pique au doi copii, Milan (8 ani) și Sasha (6 ani)

Shakira, atacată în parc. A tras o sperietură zdravănă

Shakira a fost atacată de doi porci în timp ce se plimba printr-un parc din Barcelona alături de fiul ei, Milan, în vârstă de 8 ani. Cântăreața columbiană a postat pe Instagram un material video în care povestește incidental. Arată și poșeta, care ar fi fost furată de porci și pe care a recuperat-o după ce ar fi confruntat animalele.

Porcii sălbatici au devenit o adevărată problemă pentru unele dintre orașele europene în ultimii ani, ajungând și în zone populate. Din Genova și Roma am prezentat și noi poze în care mistreții se plimbă în voie pe străzi sau pe plajă. Iar faptul că Shakira a fost atacată de doi dintre aceștia într-un parc public nu face decât să arate cât de deranjantă a devenit prezența animalelor sălbatice în astfel de zone. Italenii, spre exemplu, motivează că numărul mistreților a crescut foarte mult și animalelor nu le mai ajunge hrana.

„Uitați-vă la ce au făcut doi porci mistreți, care m-au atacat în parc, cu geanta mea. Îmi luaseră geanta și mergea către pădure, cu telefonul meu în ea. Au distrus tot.”, a spus aceasta, arătând geanta murdară și ruptă, și pe care a recuperat-o după ce a confruntat animalele. Mai târziu, aceasta i-a cerut și fiului ei să confirme întâmplarea.

Oficialii și cetățenii din Spania și din alte țări din Europa au intensificat plângerile în ultimii ani cu privire la incidente care implică mistreți agresivi. În 2016, poliția spaniolă a declarat că a primit în total 1.187 de apeluri cu privire la incidente cu porci sălbatici. Animalele sălbatice au atacat câini, au încurcat traficul și au fugit printre mașini.

Locuiește la Barcelona, cu familia

Cântăreața din Columbia (43 de ani) și fotbalistul Barcelonei, Gerard Piqué (33 de ani) s-au cunoscut cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din 2010 (găzduit de Africa de Sud). În mod oficial formează o pereche începând de anul următor. La momentul respectiv, columbianca a cântat melodia oficială a competiției „Waka Waka” (This Time For Africa). Shakira și Pique au doi copii, Milan (8 ani) și Sasha (6 ani).

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre