Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira îl face praf pe Pique. „Te dădeai mare campion… Acum ești cu o fată exact ca tine!”

Shakira îl face praf pe Pique. „Te dădeai mare campion… Acum ești cu o fată exact ca tine!”
Pe 11 ianuarie, Shakira a urcat pe diferite platforme noul single, care a fost extrem de bine primit de prietenii din online. Versurile piesei îl atacă direct pe fostul iubit.

Noua melodie lansată de Shakira, alături de DJ-argentinian Bizarrap a reușit să strângă în doar 40 de minute de când a fost lansat nu mai puțin de două milioane de vizualizări, iar cifra crește pe zi ce trece. O nouă victorie pentru Shakira, talentata cântăreață, iubită de întreaga lume.

Vedeta însă nu și-a revenit după despărțirea de Pique, iar versurile din această melodie sunt cu bătaie direct către el, dar și a actualei partenere, Clara Chia. Fanii au reacționat imediat și dacă unii cârcotași nu au privit cu ochi buni, majoritatea au lăudat-o pentru tot ceea ce face.

Cum sună versurile piesei

Cuvintele melodiei sunt tulburătoare și arată cât de mult suferă și acum Shakira pentru că a fost înșelată și părăsită pentru o altă femeie.  “Îmi pare rău, am luat deja un alt avion /Nu mă mai întorc aici, nu vreau o altă dezamăgire, /Te dădeai mare campion/ Dar când am avut nevoie de tine, mi-ai arătat cea mai proastă versiune (…) O lupoaică așa ca mine nu este pentru tipi ca tine / Pentru tipi ca tine /

Sunt prea bună pentru tine / Și de aceea ești acum cu o fată exact ca tine. / Asta e pentru ca tu să te scandalizezi  / Mestecă și înghite, înghite și mestecă  / Nu mă întorc la tine / Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implore. / Am înțeles că nu e vina mea că oamenii te critică. / Eu doar fac muzică / Îmi pare rău că te irită”, sunt câteva din versurile noii piese a Shakirei.

Ce făcea Pique cu amanta când Shakira era plecată

Recent, Shakira a aflat că relația sportivului cu iubita durează de mai multă vreme decât a crezut ea și a rămas fără cuvinte când a aflat că Clara intră ca la ea acasă în locuința unde stăteau cei doi. Aceasta venea des în casa unde Pique locuia cu Shakira și cei doi copii, fără să-i pese că vedeta ar putea să o vadă.

„Shakira este devastată, după ce a văzut imaginile cu această femeie care se simțea ca acasă în locul în care artista locuia alături de Gerard Pique și de copii.”, a afirmat o sursă, pentru publicația Page Six.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre