Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira nu se mai poate ascunde. A început o „relația amuzantă și cochetă”

Shakira nu se mai poate ascunde. A început o „relația amuzantă și cochetă”
Shakira a reușit să treacă peste durerea pricinuită de divorțul de tatăl copiilor săi și și-a propus să fie din nou fericită.

Cu puțin timp în urmă, Shakira a declarat că anul acesta vrea să se concentreze pe ea și iată că se ține de cuvânt. Are tot dreptul să fie fericită.

După ce toată lumea o vedea împreună cu Tom Cruise, Shakira nu l-a vrut pe celebrul actor, însă i-a căzut altcineva cu tronc, e vorba de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. Potrivit informațiilor oferite de hola.com, cei doi „încearcă să se cunoască mai bine” și au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună. O sursă apropiată celor doi spun că lucrurile merg din ce în ce mai bine, iar cei doi au început o „relație amuzantă și cochetă”.

Cei doi nu au confirmat relația

Chiar dacă deocamdată Shakira și Lewis Hamilton nu au confirmat oficial relația, au fost împreună cu prietenii în Barcelona la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Cântăreața, care a fost văzută cu Tom Cruise la Marele Premiu de la Miami, la începutul lunii mai, s-a alăturat cîteva zile mai târziu legendei Formulei 1, Lewis Hamilton, pentru o zi cu barca, în larg. Artista de 46 de ani, proaspăt rămasă singură, a fost fotografiată urcând pe o ambarcațiune de lux din Miami, ajutată de septuplul campion mondial, în vârstă de 38 de ani.

Shakira la plimbare cu barca cu Hamilton

Lewis Hamilton, care a fost însoțit de scrimerul Miles Chamley-Watson, a luat-o pe Shakira din fața vilei sale de 20 de milioane de dolari situată pe malul apei, la Miami.

Mai mult, recent au apărut alte fotografii cu cei doi împreună, iar sportivul a fost văzut cu mâna în jurul taliei cântăreței.

Shakira a început o nouă relație

„A fost un an în care mi-am dat seama că noi, femeile, suntem mai puternice decât credem, mai curajoase decât credeam, mai independente decât am fost învățate să fim”, a declarat Shakira după ce a fost desemnată „Femeia anului”, la Premiile Billboard.

Nu i-a plăcut Tom Cruise

În ceea ce-l privește pe Tom Cruise, jurnaliștii internaționali spun că actorul s-ar fi îndrăgostit de frumoasa artistă, dar ei nu i-a plăcut, ba chiar se spune că l-ar fi rugat să se oprească din a o curta.

„A plecat convins că au avut o legătură reală pe care trebuiau să o dezvolte. Ea nu vrea să îl jeneze sau să îl supere, dar nu există nicio atracție sau romantism din partea ei – era doar prietenoasă. Ea este flatată, dar nu este interesată. Shakira a văzut zvonurile online conform cărora Tom i-ar fi făcut curte – și cum fanii își dau cu părerea – dar ea crede că este amuzant, pentru că pur și simplu nu este adevărat”, a declarat o sursă din apropierea cântăreței.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre