Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira și Julian Edelman, o nouă poveste de dragoste la orizont?

Shakira și Julian Edelman, o nouă poveste de dragoste la orizont?
După calvarul trăit alături de Pique, Shakira merită toată fericirea din lume. Iar Julian Edelman, despre care se spune că ar fi un pretendent la inima artistei, ar putea să fie o parte din ea. Să fi început cei doi o poveste frumoasă?

Sunt tot mai multe zvonuri despre o posibilă poveste de iubire între Shakira și Julian Edelman, fost jucător din NFL. Fanii așteaptă cu nerăbdare orice confirmare oficială din partea Shakirei sau a lui Edelman cu privire la natura relației lor.

Shakira și Edelman, o nouă poveste de iubire?

Shakira, alături de Julian Edelman

Shakira „o imită pe Taylor Swift”, în timp ce au apărut tot mai multe zvonuri privind o posibilă relație dintre fostul jucător din NFL, Julian Edelman. Care are aceeași vârstă cu Pique. Speculațiile au crescut vertiginos de când Shakira a distribuit o serie de fotografii făcute la aniversarea a 47 de ani de acum câteva zile, printre care una în care apare alături de Julian Edelman.

Shakira, alături de prieteni, la aniversarea celor 47 de ani

Cei doi stăteau unul lângă celălalt, zâmbind, iar fanii sunt curioși dacă imaginea ar putea indica faptul că cei doi au o relație. Desigur, la eveniment au participat și mulți prieteni ai artistei.

Cine este Edelman

De trei ori câștigător al Super Bowl, Edelman și-a anunțat retragerea în aprilie 2021, după 12 sezoane alături de New England Patriots. Se cunoaște faptul că acesta are o fiică în vârstă de șapte ani.

Fostul jucător din NFL a dezvăluit recent, în timpul unui episod al emisiunii „Mythical Kitchen’s Last Meals”, că este un fan al lui Taylor Swift și al modului în care aceasta ar fi făcut „liga mai mare”, întâlnindu-se cu starul echipei Kansas City Chiefs, Travis Kelce. De asemenea, se întâmplă ca Edelman să aibă aceeași vârstă cu Gerard Pique, bărbatul care i-a rupt inima Shakirei.

Edelman și-a anunțat retragerea în 2021

 

Shakira și Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

Shakira și Pique, care au împreună doi copii, și-au anunțat separarea în iunie 2022, după mai bine de 11 ani de relație. În timp ce Pique își vedea fericit de viață alături de noua sa iubită, Clara Chia Marti, Shakira a suferit enorm. Și și-a plâns durerea prin intermediul muzicii sale. Pique a vorbit pentru prima dată de la despărțirea lor, în martie 2023, când a afirmat că încearcă să facă „ce este mai bine pentru copiii lor”.

Shakira ar fi ieșit cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton

În luna iunie a anului trecut, o sursă a dezvăluit că Shakira se vedea cu cineva nou: pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, în vârstă de 39 de ani. Cei doi au fost văzuți ieșind împreună la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei din Barcelona, Spania, și la Marele Premiu din 2023 din Miami. De asemenea, actorul Tom Cruise se spune că ar fi țintit inima Shakirei și chiar i-a trimis flori după ce a flirtat cu ea la Marele Premiu. Dar ar fi fost respins de vedeta pop, ceea ce a fost „o lovitură uriașă pentru ego-ul lui Tom”, potrivit sursei Radar Online.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre