Simona Ionescu / Redactor Șef

Sharon Stone a încins internetul. Le-a arătat tuturor cum pictează când e prea cald

Sharon Stone a încins internetul. Le-a arătat tuturor cum pictează când e prea cald
De când s-a apucat de pictură în pandemie, Sharon Stone nu prea mai lasă pensulele din mână. Recent, actrița a încins internetul și le-a arătat tuturor cum pictează ea, atunci când e mult prea cald afară.

Sharon Stone a încins internetul cu ultimele imagini în care le-a arătat tuturor cum îi place să picteze. Actrița din „Basic Instinct” s-a apucat de pictură în pandemie, iar de atunci dedică mai multe ore pe zi acestei activități. Vedeta nu era străină de această îndeletnicire nici înainte. 

Sharon Stone a început să picteze în copilărie, fiind învățată de mătușa ei, Vonne, care era artistă și a umplut casa familiei cu picturi murale. A studiat pentru scurt timp arta la Universitatea Edinboro din statul ei natal, Pennsylvania, înainte de a renunța la școală pentru a începe să facă modelling și actorie la sfârșitul anilor 1970.

Sharon Stone a expus primele tablouri anul trecut 

Sharon Stone a expus primele tablouri create de ea la sfârșitul anului trecut, în cadrul unei expoziții numită „Welcome to My Garden” (trad. „Bine ați venit în grădina mea”). Printre cele 19 tablouri expuse s-a aflat o pânză de 1,80 metri înălțime care prezintă o formă șerpuitoare fantomatică încolăcită în jurul unei perechi de flori atent redate. 

Sharon Stone dedică mai multe ore pe zi pictatului
Foto: Instagram

Un alt tablou care a atras atenția a fost cel denumit „Jerusalem”. A fost inspirat de o vizită pe care Stone a făcut-o cu câțiva ani în urmă la Zidul de Vest al orașului, unde s-a rugat pentru pace. De asemenea, Sharon Stone a mai avut expus un tablou nostalgic. E vorba de „It’s My Garden, Asshole”, realizat pentru o prietenă care se chinuise să aibă un copil și a suferit un avort spontan înainte de a naște la 40 de ani.

Sharon Stone pictează doar în bikini 

Ultimele imagini postate de actriță pe Instagram înfățișează pe aceasta pictând, însă vestimentația aleasă este una aproape inexistentă. Actrița în vârstă de 66 de ani a fost văzută purtând doar bikini-ul ei albastru deschis în timp ce picta o creație colorată pe pânză. În partea de sus, actrița nu avea haine pe ea. 

Sharon Stone pictează doar în bikini
Foto: Instagram

„Uneori trebuie doar să trec de la piscină la pictură 🥰,” a scris Stone în descrierea imaginii artistice. Spatele gol al lui Stone arăta bronzat, de parcă tocmai ar fi venit de la piscină pentru a lucra la capodopera sa. Ea a completat look-ul minimalist cu ochelari de soare și un colier cu mărgele argintii și a folosit o mănușă de plastic transparentă în timp ce picta cu degetele. 

Comentariile nu au întârziat să apară 

Prietenii și fanii actriței au inundat secțiunea de comentarii pentru a-și exprima admirația față de încrederea și dezinvoltura ei. 

„Ești fabuloasă. La următoarea petrecere la piscină, aduc eu gustările 💞,” a scris actrița Sophia Bush.

Sharon Stone a primit numai complimente în comentarii
Foto: Instagram

„Bravo!!!!!!” a aplaudat și actorul Josh Brolin.

„Îmi place asta! Liberă în corp, liberă în minte❤️,” a spus Paulina Porizkova.

„Cea mai tare. Pur și simplu cea mai bună,” a exclamat Glennon Doyle, în timp ce Leslie Mann a comentat cu un emoji inimă roșie. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre