Simona Ionescu / Redactor Șef

Și-a făcut, în sfârșit, curaj. Fiul lui John Lennon l-a luat la întrebări pe Paul McCartney

Și-a făcut, în sfârșit, curaj. Fiul lui John Lennon l-a luat la întrebări pe Paul McCartney
Și-a făcut curaj și a pus toate întrebările care le-a ținut în el zeci de ani. Fiul lui John Lennon și al lui Yoko Ono l-a luat la întrebări pe Paul McCartney.

Sean Ono Lennon i-a luat pentru prima dată un interviu fostului Beatles Paul McCartney. S-a întâmplat într-un program special de radio, în avanpremiera zilei de 9 octombrie când tatăl său, John Lennon, ar fi împlinit 80 de ani, relatează EFE.

Întâlnirea a fost cu adevărat emoționantă. „Privesc acum în urmă ca şi cum aş fi un fan”, i-a mărturisit McCartney lui Sean Lennon, amintindu-şi de prima întâlnire cu John Lennon în Liverpool, potrivit postului Radio 2 al BBC. „Ce norocos am fost să-l cunosc pe băiatul acela ciudat care s-a dat jos din autobuz, care făcea muzică la fel ca mine şi cu care mă completam”, a completat legendarul muzician rememorând prima întâlnire cu tatăl celui care l-a luat la întrebări.

McCartney şi Lennon au adus celebritatea trupei

McCartney şi Lennon au compus cele mai cunoscute și apreciate cântece ale celor patru băieţi din Liverpool. Conversaţia inedită între McCartney şi Sean Lennon (foto) face parte dintr-un program special în două părţi care va fi difuzat de Radio 2 al BBC între 3 şi 4 octombrie, înainte de ziua în care John Lennon ar fi împlinit 80 de ani.

În timpul interviului, McCartney a rememorat începutul „relației” cu Lennon senior. El a recunoscut că primele încercări de a crea muzică cu Lennon „nu au fost prea bune”, dar cu timpul „am compus cântece ceva mai bune iar apoi ne-am bucurat de acest proces de învăţare reciprocă şi care a prosperat”.

În cadrul programului de la BBC vor fi difuzate interviuri şi cu Julian Lennon, fratele vitreg al lui Sean Lennon, dar şi cu celebrul cântăreţ Elton John.

John Lennon este unul dintre muzicienii cei mai populari şi mai iubiţi de ascultători, astfel încât „suntem încântaţi şi onoraţi ca primul program de radio al lui Sean, în care vorbeşte despre tatăl său cu fratele său Julian, cu Paul McCartney şi Elton John, să fie transmis de postul nostru”, a declarat directoarea postului Radio 2, Helen Thomas.

Sursa foto: Instagram

Gil Dobrică, Ray Charles al României. De ce nu a fost căsătorit niciodată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre