Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce simbolizează florile din buchetul de mireasă al Anei Baniciu. Ce s-a întâmplat la ieșirea de la Starea Civilă

Ce simbolizează florile din buchetul de mireasă al Anei Baniciu. Ce s-a întâmplat la ieșirea de la Starea Civilă
Cu doar câteva zile în urmă, Ana Baniciu a mărturisit că e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă, dar nimeni nu se aștepta ca evenimentul să aibă loc chiar de Sfânta Maria. Florile din buchetul din mireasă au o semnificație aparte.

Ana Baniciu și bărbatul vieții sale, Edy Kovacs și-au unit destinele chiar de Nașterea Maicii Domnului. A ales un buchet cu flori albe, cu semnificații profunde.

Ana Baniciu și Edy au spus cel mai frumos și mai hotărât DA din viața lor în fața ofițerului Stării Civile, alături de familie și de cei mai buni prieteni.

Ana a fost ca o prințesă, într-o rochie albă cu un sacou de aceeași culoare, iar buchetul de mireasă ales a fost realizat din trandafiri albi. În ceea ce-l privește pe mire, acesta a ales o ținută formată dintr-o pereche de pantaloni gri închis, o cămașă albă și un sacou gri deschis.

Mireasa își dorește iubire necondiționată

Specialiștii spun că miresele care aleg trandafirii albi își doresc ca în căsnicie să aibă parte de pace și iubire necondiționată, chiar și în cele mai grele momente.

Ana Baniciu vrea iubire necondiționată. Florile alese spun totul…

De asemenea, aceste flori se spune că unesc cuplul proaspăt căsătorit și transmit ideea de puritate a celor doi și a sentimentelor pe care le nutresc unul față de celălalt. Nu în ultimul rând, trandafirii albi din buchetul de mireasă reprezintă armonia în  mariaj, dar și o căsnicie de lungă durată.

„Accident” neprevăzut

La ieșirea din Starea Civilă, pentru că toată lumea arunca cu orez în miri, potrivit tradiției, Ana Baniciu a început să râdă și s-a trezit că e la un pas să înghită boabele. Cât privește data nunții, despre care va fi una atipică, Ana a fost la fel de secretoasă, așa că fanii se pot aștepta… la orice.

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta”, a mărturisit mireasa în urmă cu câteva zile în cadrul unei emisiuni televizate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre