Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep a dat vestea cea mare. Românii au aflat și data exactă

Simona Halep a dat vestea cea mare. Românii au aflat și data exactă
După o lungă perioadă în care a stat pe bară, din cauza suspendării pentru dopaj, Simona Halep a dat vestea cea mare. Se va întâmpla pe 15 iunie.

Românii o vor vedea pe sportiva lor preferată pe data de 15 iunie. Vestea importantă a fost dată de Simona Halep.

Fericire mare pentru Simona Halep care va juca un meci demonstrativ pe data de 15 iunie. Pentru că va fi televizat, o vor vedea toți românii. E primul său meci după ce a primit suspendarea de patru ani pentru dopaj, iar acest lucru e extrem de important pentru sportivă. În iunie aceasta va participa la un meci demonstrativ de dublu, unde îl va avea ca partener pe Andrei Pavel. Iar adversari le vor fi cel mai celebru cuplu din istoria tenisului, e vorba de Andre Agassi și Steffi Graf.

Meciul va fi televizat

Cei patru sportivi se vor întrece la BT Arena din Cluj Napoca, sub umbrela Sports Festival. Simona spune că numără zilele până va ajunge din nou pe teren și promite că meciul va fi unul care nu va fi uitat de nici un român.

Simona Halep are pe 15 iunie primul meci demonstrativ

 

Sportiva abia așteaptă să simtă din nou „căldura oamenilor” și știe că va avea „un efect deosebit” la final. „Copiii vor primi un boost de energie, un plus de încredere și, probabil, vor fi mai motivați să muncească, pentru că i-au văzut pe cei mari,” a declarat Simona Halep pentru Sports Festival.

Simona Halep are voie să joace meciuri demonstrative

Chiar dacă este suspendată pentru dopaj, Simona Halep are voie să joace meciuri demonstrative. De altfel, Sports Festival nu intră sub incidența regulilor și autorităților tenisului. Și celebra Maria Sharapova a participat în timpul suspendării sale la un meci demonstrativ.

„Evenimentele demonstrative nu sunt evenimente acoperite de Programul anti-doping de tenis, așa că sportivii suspendați pentru dopaj pot participa”, au spus reprezentanții ITF la acțiunile sportive ale rusoaicei. Sharapova a jucat atunci la un eveniment care a fost dedicat colectării de fonduri pentru Fundația Elton John, care se ocupă de lupta împotriva HIV/SIDA. Meciul a fost organizat în SUA, sub numele de „World Team Tennis Smash Hits”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre