Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep a făcut un pas important în viață. Nimeni n-a știut până acum, a fost secret

Simona Halep a făcut un pas important în viață. Nimeni n-a știut până acum, a fost secret
Secretul Simonei Halep a fost dezvăluit chiar de ITIA în raportul publicat. Nimeni, în afara familiei, nu a știut până acum.

Una dintre cele mai bune sportive ale lumii, Simona Halep, e considerată de autoritățile din lumea internațională a tenisului o româncă cu reședința în Franța. Totul s-a aflat în prezentarea făcută de tribunalul londonez.

„Doamna Halep este o româncă de 31 de ani, stabilită în prezent în Franţa. Este o jucătoare profesionistă de tenis cu reputație internațională și a obținut un mare succes în carieră.

A fost de două ori pe locul 1 mondial la simplu, în 2017 și 2019. Ea are 24 titluri de simplu, incluzând Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019”, se arată în motivarea ITIA.

Să plece definitiv Simona în Franța?

Când au aflat secretul Simonei, fanii s-au gândit imediat că sportiva ar putea să se mute definitiv în Franța. Mai ales că și în trecut a fost sfătuită să facă acest lucru, dar a refuzat. Lucrurile s-au schimbat când a apărut în scenă Patrick Mouratoglou, care i-a devenit antrenor în martie 2022. Așa că Simona a stat mult mai mult timp în Franța pentru că acolo se află academia acestuia.

La un moment dat a apărut informația că își căuta o casă la Nisa. Fie a cumpărat ceva acolo, fie a închiriat, cert este că și-a făcut acte și și-a declarat reședința în Franța.

Simona a stat mai mult în Franța, din cauza antrenorului

A vrut să abandoneze tenisul

Simona însăși a spus că înainte de a fi antrenată de Mouratoglou, sportiva s-a gândit de câteva ori să încheie legătura cu tenisul. Dar acesta i-a redat pofta de a juca.

„Am simțit că trebuie să mă duc la academia lui Patrick! Acolo am simțit că sunt un copil care încă își dorește să mai facă ceva în tenis.

Deși eram foarte dezamăgită și nu știam dacă mai pot atinge nivelul cel mare. Pentru că eu nu mai joc tenis ca să câștig un meci sau două, merg până la capăt atunci când joc la un turneu.

Am luat ca un burete vibe-ul de acolo și l-am pus în interiorul meu

La academie am văzut copilașii de acolo, care au 10 – 12 ani, chiar și mai puțin, trezindu-se dimineața cu visul de a deveni foarte buni jucători de tenis. Am luat ca un burete vibe-ul de acolo și l-am pus în interiorul meu. Stau de la 8.00 dimineața la ora 18.00 în academie. Niciodată n-am făcut treaba asta. Dar simt că la vârsta mea am nevoie de așa ceva”,  a spus Halep în 2022.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre