Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep a stabilit o regulă pentru nuntă și le-a interzis ceva invitaților

Simona Halep a stabilit o regulă pentru nuntă și le-a interzis ceva invitaților
Mai e puțin și una dintre cele mai bune sportive ale lumii își va pune pirostriile. Simona Halep a pus însă o condiție nuntașilor.

Pregătirile pentru nunta Simonei Halep sunt în toi. Sportiva și iubitul său, Toni Iuruc, au luat o decizie de ultimă oră.

Simona Halep, pe ultima sută de metri cu pregătirile. Ce le-a interzis nuntașilor

Cel mai mare eveniment monden al anului, nunta Simonei Halep va avea loc miercuri, pe 15 septembrie. Petrecerea va avea loc în Mamaia, la clubul Fratelli – Butiful din complexul Summerland, o locație de lux și va fi un adevărat show. Conform informațiilor obținute de Playsport, cei doi viitori soți au luat însă o hotărâre de ultim moment în privința invitaților.

Aceștia vor trebui să țină cont de dorința acestora și să nu ofere tradiționalul dar de nuntă constând în bani. În schimb, nuntașii vor putea să le ofere proaspeților căsătoriți ce cadou doresc. Și cum Simona și iubitul său s-au mutat de curând în casă nouă, cu siguranță că invitații vor avea cu ce să îi impresioneze.

Când a primit inelul de logodnă

Potrivit tradiției machedonești, Simona și Toni au făcut o petrecere fastuoasă în iulie. Cel care a organizat totul a fost Toni, care a celebrat astfel acceptul Simonei Halep de a deveni soția lui. În luna iunie, Simona a primit și un superb inel de logodnă, pe care l-a arătat tuturor prietenilor din online.

„E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut.

Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele.”, a mărturisit atunci sportiva.

Viitorul mire a mai fost căsătorit de două ori, iar acest lucru, scria la un moment dat presa sportivă, nu e văzut cu ochi buni de familia Simonei. Se pare că lucrurile au fost depășite, după ultimele declarații ale tatălui Simone. Cei doi s-au afișat prima dată după finala de la Wimbledon 2019.

Sursă foto: romaniatv, fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre