Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep a trecut pe la coafor. Și-a făcut bucle și și-a vopsit părul

Simona Halep a trecut pe la coafor. Și-a făcut bucle și și-a vopsit părul
Marea noastră campioană de tenis Simona Halep a trecut pe la coafor. Ca orice femeie tânără și frumoasă a vrut o schimbare de look. Stilista i-a vopsit părul și i-a făcut bucle.

Simona Halep este și mai frumoasă, mai ales că a zâmbit fericită la finalul ședinței de la coafor. Este relaxată și a fost bucuroasă să meargă la o prietenă care să-i aranjeze părul în tendințe.

Simona Halep a trecut pe la coafor

Campioana noastră a decis să facă o schimbare la nivel de look. În fond, este o femeie tânără căreia îi pasă cum arată, mai ales că toată lumea este cu ochii pe ea.

Simona Halep a ales să-și facă șuvite blonde și bucle. Cea care a ajutat-o în acest demers a fost  o bună prietenă de-ale ei, hairstylista Laura Elena.

După o perioadă în care nu a mai jucat, din pricina pandemiei, Simona Halep (28 de ani) a câștigat primul turneu la care a putut să participe, cel de la Praga, unde a câștigat. În perioada de izolare în casă, jucătoarea de tenis și-a strâns părul în vârful capului, așa cum am văzut-o de multe ori, la meciuri, Este o modalitate de a strânge părul astfel încât să nu incomodeze în timpul jocului.

Simona Halep a mai fost blondă, culoare care o prinde foarte bine

Însă, Simona Halep are o mică pauză, până pe 14 septembrie, când va juca din nou, la Turneul de la Roma. Așa că se poate relaxa într-un beautysalon.

Simona Halep mai poate juca cinci-șase ani

Cu 21 de titluri în palmares, constănțeanca antrenată de Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov va juca tenis de cel mai înalt nivel și după 30 de ani. Ion Țiriac (81 de ani), un apropiat al campioanei de la Wimbledon, dă asigurări că a doua jucătoare a lumii va rămâne în elită încă cinci-șase ani.

„Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după Halep. Ea e o jucătoare care poate să mai joace cu posibilitățile ei, nu atât fizice, cât morale, încă cinci-șase ani buni de zile. Atenție! Halep e o jucătoare diversă. E profesionistă în teren, dar în afara lui este o ființă, o femeie normală. Își vede de familie, își vede de distracție. E viața ei, nimeni nu poate s-o influențeze. N-aș vrea să se termine tenisul după Halep”, a declarat Ion Țiriac, pentru gsp.ro.

Simona Halep, realizări

  • 36 de milioane de dolari a câștigat din tenis
  • 508/216 e raportul victorii/eșecuri în WTA
  • 1,5 milioane de dolari a câștigat din tenis în 2020
  • 1  e cel mai înalt loc ocupat în ierarhia WTA.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre