Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep, anunț important despre cariera sa. Scandalul de dopaj a lăsat urme adânci

Simona Halep, anunț important despre cariera sa. Scandalul de dopaj a lăsat urme adânci
Simona Halep a rupt tăcerea și a făcut un anunț important despre cariera ei. Sportiva a vorbit despre urmele adânci pe care le-a lăsat scandalul de dopaj prin care a trecut.

Cu toate că TAS i-a dat dreptate Simonei Halep în cazul scandalului de dopaj, urmele lăsate de întreaga presiune din ultimii ani sunt unele adânci. Simona Halep a rupt tăcerea vizavi de problemele cu care se confruntă și a făcut un anunț important. 

După ce i-a fost ridicată suspendarea, Simona Halep a revenit pe teren. A participat la Miami Open, acolo unde a fost învinsă de Paula Badosa, numărul 65 în top WTA. Ulterior, la Trophée Clarins din Paris, Simona Halep a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări, la scorul de 7-5, 2-3 în meciul cu americanca Kessler (locul 112 WTA). 

Se luptă cu o accidentare la genunchi 

Într-o postare pe Instagram, sportiva a dezvăluit că se luptă cu o accidentare la genunchi, care îi provoacă dureri. 

Simona Halep se luptă cu o accidentare la genunchi

„Am vrut să ofer o mică actualizare despre situația mea medicală deoarece am fost destul de ocupată în ultima vreme. Nu este cea mai bună veste, dar am vrut să o împărtășesc.

De câteva luni mă lupt cu o accidentare la genunchi. Este o leziune pe care nu am mai avut-o până acum și a fost una greu de gestionat, iar durerea persistă”, și-a început Simona postarea. 

A trecut printr-un chin psihic și emoțional 

De asemenea, tenismena a recunoscut că ultimii aproape doi ani nu au fost deloc ușori pentru ea, căci a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere emoțional. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

„A fost o perioadă foarte dificilă (aproape doi ani) din punct de vedere psihic și emoțional pentru mine și chinul fizic cu siguranță nu ajută. Am decis să-mi iau timpul necesar pentru a mă recupera corect decât să mă antrenez și să joc cu dureri”

Simona Halep: „Nu sunt o mașină” 

În contextul accidentării la genunchi care îi dă de furcă, dar și a oboselii psihice ca urmare a chinului prin care a trecut, sportiva a anunțat că va face o pauză, pentru a se recupera și a reveni la forma inițială. 

„Dorința mea a fost mereu sa încerc să revin cat mai repede, dar nu sunt o mașină, sunt o ființă umană și am nevoie de timp să îmi revin, după tot ce am întâmpinat.

Vă țin la curent și, ca întotdeauna, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru permanent. Sper să revin pe teren cât de curând”, a încheiat Simona Halep. 

Ion Țiriac: „Eu nu aș fi participat la Miami” 

Despre Simona Halep a vorbit și Ion Țiriac. Acesta a spus că decizia sportivei de a participa la Miami Open nu a fost una bună. 

Ion Țiriac este de părere că Simona Halep nu trebuia să participe la Miami Open

„Nu pot să-mi dau cu părerea despre Simona Halep. Chiar dacă aș avea informații despre participarea Simonei la US Open, nu le-aș spune. E treaba ei. Eu nu aș fi participat la Miami. 

Aș fi început cu turnee mici, încă din calificări. La Jocurile Olimpice n-a ajuns pentru că n-a avut performanță. Simona e locul 2005 sau cât o fi acum…”, a spus Țiriac. 

În prezent, Simona Halep ocupă  locul 1.127 în clasamentul WTA. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre