Simona Ionescu / Redactor Șef

Adele, anunțul care a dezamăgit planeta: „Vreau să fac alte lucruri”

Adele, anunțul care a dezamăgit planeta: „Vreau să fac alte lucruri”
Adele și-a lăsat fanii confuzi după ce a anunțat că ia o „mare pauză” de la muzică. Cântăreața, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit recent că nu are nicio intenție de a face un nou material în curând.

După ce Adele a anunțat că va lua o pauză de la muzică, fanii artistei au subliniat un detaliu despre albumele ei, pe Twitter, subliniind că vedeta are deja pauze uriașe între albumele sale.

„Următorul ei album va fi: 49”

Până în prezent, Adele a lansat albumele „19”, „21”, „25„ și „30” pentru a corespunde evenimentelor de la acea vârstă din viața ei. „30” a fost lansat în 2021, în timp ce „25” a fost lansat în 2015, făcând o pauză de șase ani între albume. „Ea a luat deja o pauză de 6 ani între albumele sale, deci cât de lung va fi acesta?”,  „Următorul ei album va fi 49. Știm cum funcționează aceste pauze”, au spus fanii intrigați.

Nu are „nici un plan” pentru a face muzică nouă

Adele ia o pauză de la muzică!

Adele a făcut anunțul neașteptat fanilor săi în această săptămână, în timp ce se pregătește să își ia rămas bun de la rezidența sa din Las Vegas, după doi ani de spectacole. Adele a confirmat că nu are „niciun plan” de a face muzică nouă după încheierea spectacolelor.

„Vreau o pauză mare după asta și cred că vreau să fac alte lucruri creative. Doar pentru puțin timp. Nu mă puteam gândi la un mod mai minunat de a-mi petrece vara și de a încheia această fază frumoasă a vieții și carierei mele cu spectacole mai aproape de casă în timpul unei veri atât de interesante”, a declarat artista pentru postul german ZDF.

Adele vrea să se mute în Marea Britanie

Odată ce spectacolele se vor încheia, artista intenționeză să se mute înapoi în Marea Britanie. Vedeta și partenerul ei Rich Paul, în vârstă de 42 de ani, au cumpărat conacul Beverley Hills al lui Sylvester Stallone, în valoare de 58 de milioane de dolari, în urmă cu doi ani. Sursele spun că a fost demolată o parte din casă și urmează să fie reconstruită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre