Simona Ionescu / Redactor Șef

Feli încinge internetul. S-a pozat mâncând pepene, într-un decolteu generos. Fanii au reacționat

Feli încinge internetul. S-a pozat mâncând pepene, într-un decolteu generos. Fanii au reacționat
Fosta câștigătoare a emisiunii „Vocea României” a păstrat o relație strânsă cu Smiley și este una din artistele care lucrează cu casa sa de producție, HaHaHa Production. În vârstă de 37 de ani, Felicia Donose, cunoscută sub numele de scenă Fely sau Feli, este cântăreață și compozitoare. Dar și frumoasă!

Feli a încins internetul. S-a pozat mâncând pepene. Smiley a fost unul din primii care a reacționat după ce artista a distribuit două fotografii cu adevărat „fierbinți” cu ea savurând o felie de pepene roșu.

Feli a impresionat fanii pozându-se în timp ce mănâncă lubeniță, îmbrăcată de vară, cu un sacou cu decolteu generos. Urmăritorii ei de pe Instagram au reacționat imediat. Inclusiv prietenul Smiley. Soțul Ginei Pistol i-a distribuit postarea și a comentat imediat. „Juicy (m.r. – suculent)” a scris vedeta, lăsând loc pentru orice interpretare.

Feli s-a pozat mâncând pepene, într-un decolteu generos

Dezinvoltă și asumată, Feli nu a stat pe gânduri și a făcut o mini ședință foto pe stradă, cu mașina în fundal. Ea savurează o felie de pepene roșu, despre care dezvăluie că are origini locale.

Feli Donose
Feli Donose și-a impresionat fanii într-o secvență de vară

„Cucurbitaceae – adică LUBENIȚA cică e origină din Africa. Da’ eu am cumpărat din sat. Am mâncat și m-am pozat”, a notat artista alături de cele două fotografii cu care a încântat mii de fani. Vedeta poartă un costum cu pantalon de culoare neagră, asortat doar cu un sutien de aceeași culoare, cu detalii incitante, care îi pune în valoare bustul generos.

Fanii au reacționat imediat

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate. Cei mai mulți au comentat făcând analogii între bustul lui Feli Donose și pepeni.

„Da, fix la lubenița ta mă uit eu…….”, i-a scris o tânără. „Mamcita! Ce pofta de harbuz mi-ai făcut!”, a reacționat o altă fană a artistei.

Bărbații au reacționat în număr mare. „Voiam sa zic ceva de pepeni… dar nu mai zic”, a comentat un internaut. Altul a punctat că „La cât de dulce ar fi pepenele tu ești…maxim”.

Nu au lipsit nici replicile tăioase. O femeie a criticat-o dur pe artistă, deranjată de ținuta ei sumară. „Până nu vă puneți aproape goale, nu puteți să trăiți!!”, a fost comentariul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre