Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep, atacată din nou. Un jurnalist american pune la îndoială finala de la Wimbledon din 2019

Simona Halep, atacată din nou. Un jurnalist american pune la îndoială finala de la Wimbledon din 2019
În plin scandal de dopaj, Simona Halep mai primește o palmă. Un ziarist din America afirmă că victoria de la Wimbledon a sportivei e cusută cu ață albă.

Simona Halep e luată din nou la ochi. De data asta, un jurnalist american spune că e posibil să fi folosit substanțe interzise și în finala cu Serena Williams.

Simona Halep, atacată din nou. Un jurnalist american pune la îndoială finala de la Wimbledon din 2019

Un alt val de suspiciuni s-au abătut asupra Simonei Halep. Un cunoscut jurnalist american a lansat o ipoteză potrivit căreia sportiva din România ar fi fost dopată și când a jucat cu Serena Wiliams. De altfel, Rhett Butler a publicat și un material în theshadowleague.com cu titlul „Acum știm ce trebuie să faci ca să o învingi pe Serena Williams”. â

Fanii Serenei simt că victoria Simonei din finala Wimbledon 2019 e una dubioasă

„Fanii Serenei fierb și de acum se ridică serioase semne de întrebare în privința victoriei lui Halep, în finala Wimbledon 2019. Acel eșec suferit de Willimas a ținut-o la o victorie distanță de egalarea recordului deținut de Margaret Court în ceea ce privește trofeele majore.

Când Halep a învins-o pe Williams în finala de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2, acesta a fost cel mai dur eșec suferit de Serena într-o finală de Grand Slam, începând din 1999. Iar ce se întâmplă acum cu Halep te face să ridici din sprâncene!

Fanii Serenei simt că victoria Simonei din finala Wimbledon 2019 e una dubioasă, la fel ca întreaga ei carieră“, sunt fragmente din textul semnat de Rhett Butler. Doar că în ultimii șase ani s-a aflat că Simona Halep a fost testată de 106 ori și niciodată nu au existat probleme.

Simona și-a angajat cei mai buni avocați

În acest moment, Simona a început lupta pentru a demonstra tuturor că nu a greșit niciodată. Ea și-a angajat cei mai buni avocați, iar prima înfățișare va fi în fața unui tribunal numit Sport Resolutions. Ulterior cazul sportivei va ajunge la TAS.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre