Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep, mai frumoasă ca niciodată. Operația a transformat-o total

Simona Halep, mai frumoasă ca niciodată. Operația a transformat-o total
Au trecut două săptămâni de când Simona Halep a avut o intervenție chirurgicală de care avea mare nevoie. Cum arată cum sportiva.

Simona Halep și-a făcut fanii fericiți, după ce a postat mai multe fotografii înainte și după operație.

Simona Halep, mai frumoasă ca niciodată. Operația a transformat-o total

Medicii i-au dat jos bandajul Simonei Halep și vedeta e extrem de fericită cum arată noul său nas. Sportiva este fericită că se află acasă, la Constanța, așa că a profitat de vremea frumoasă și a făcut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul de socializare, bucurându-și admiratorii. Toți au văzut cât de frumoasă e sportiva care acum are nevoie de relaxare, pentru a se recupera. Ea va reveni în forță în ianuarie, cel mai probabil la un turneu pe hard premergător Australian Open.

”Nu-mi plăcea deloc nasul meu”

Cu puțin timp în urmă, ea le-a explicat fanilor de ce nu va mai juca anului, precizând că a făcut această operație pentru că nu mai putea să respire. ”Acum am simțit că e timpul potrivit să fac ceva pentru mine. De aceea am ales și operația estetică. Și pe aceea am vrut să o fac de multă vreme, pentru că nu îmi plăcea deloc nasul meu.

Am făcut-o și am rezolvat atât partea funcțională, cât și pe cea estetică. Sunt sigură că mulți mă înțelegeți”, a scris Simona Halep, pe Instagram. Sursele spun că pentru această operație sportiva ar fi scos din buzunar suma de 5200 de euro, deși o rinoplastie rareori ajunge să coste atât de mult.

Vrea să se mute din România

Vestea că Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc a șocat întreaga lume. Dar deciziile sportivei nu se opresc aici. Potrivit informațiilor oferite de ProSport, ea a fost văzută când își căuta casă, în sudul Franței, aproape de Muratoglu. Sursele spun că sportiva ar fi fost însoțită la vizionări de mama sa și un notar public, despre care se aude că ar fi soția unui verișor al lui Toni Iuruc.

Simona ar fi vrut să cumpere o vilă aproape de Biot, unde se află Academia de Tenis Mouratoglou, dar sursele spun că ulterior s-a reorientat către Sophia Antipolis, care se află mai aproape de Nisa.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre