Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep spune cum stă treaba cu frumușelul Joao Monteiro

Simona Halep spune cum stă treaba cu frumușelul Joao Monteiro
De câteva zile Simona Halep ține prima pagină a ziarelor, presa speculând o posibilă relație de iubire cu tenismenul portughez venit să se distreze pe litoralul românesc.

După ce a păstrat tăcerea până acum, miercuri, Simona Halep spune cum stă treaba cu frumușelul Joao Monteiro. Acesta e un fost jucător de tenis în vârstă de 29 de ani, care, de câțiva ani, a devenit antrenor. Considerat un adevărat macho al tenisului pe care, din 2020, a ales să îl practice din postura de antrenor, portughezul are 29 de ani și lucrează la Academia Mouratoglou, acolo unde s-a antrenat și sportiva noastră.

Joao Monteiro a importalizat momentiul prezenței sale la Constanța, prin intermediul unui fortograf român celebru

Fost număr 237 ATP, Joao Monteiro nu a mai jucat niciun meci oficial din anul 2020.  De ani buni, el a preferat să antreneze în loc să concureze pe terenul de joc.

Între timp, postările celor doi, pe rețelele sociale, au fost pline de subînțeles. Portughezul vorbea despre „vibrații de dragoste„1 și posta inimioare alături de drapelul românesc, în timp ce Simona s-a lăudat cu trandafirii albi, un buchet imens, primit de la cineva foarte drag, din moment ce în postare nu i-a trecut numele, dar a pus o inimioară roșie.

Simona Halep spune cum stă treaba cu Joao Monteiro

Miercuri, Simona Halep a rupt tăcerea în legătură cu relaţia sa cu Joao Monteiro, cel despre care s-a spus că ar fi iubitul ei. Sportiva noastră a anunţat că Joao Monteiro este doar bărbatul cu care se antrenează. Și care, trebuie să admitem, a bătut mii de kilometri până la Constanța, pentru niște antrenamente la fileu, probabil, și distracție pe malul Mării Negre la festivalul Nostalgia.

Simona Halep, mesaj codat după ce a dezvăluit ce activități face cu tenismenul portughez

„Am tot citit articole inventate de relaţia mea cu Joao, este partenerul meu de antrenament şi nimic mai mult. Multumesc”, a scris Simona Halep pe reţelele de socializare.

La scurt timp după ce a făcut postarea a mai distribuit ceva: o imagine cu un ac de siguranță cu un mesaj interesant: „Mai întâi doare, apoi te schimbă”. Întâmplător sau nu, acul de siguranță are o inimioară inclusă.

Joao Monteiro a găsit, ieri, curcubeul

De ieri, pe contul portughezului, e postat, la Story, un curcubeu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre