Simona Ionescu / Redactor Șef

Sinead O’Connor și secretul morții sale la 56 de ani. Poate se află în ultimul mesaj al artistei

Sinead O’Connor și secretul morții sale la 56 de ani. Poate se află în ultimul mesaj al artistei
După ani întregi în care s-a luptat cu o boală mintală, Sinead O'Connor a plecat într-o lume mai bună. Avea 56 de ani și patru copii. Cauza morții nu este cunoscută.

Cu 18 luni în urmă, a murit și fiul ei, Shane, în vârstă de doar 17 ani. Tânărul și-a luat viața în ianuarie 2022, după ce a evadat din spital, în timp ce se afla sub supraveghere medicală tocmai să nu se sinucidă.

„Trăiesc de atunci ca o creatură nocturnă strigoi”

La momentul morții sale, muziciana, care și-a schimbat numele în Shuhada’ Sadaqat în 2018, când s-a convertit la islam, se credea că își petrecea timpul între Co Roscommon, Irlanda, și Londra. Recent, O’Connor a postat un ultim mesaj pe Twitter și o fotografie a lui Shane. A făcut o mărturisire cutremurătoare, care poate avea legătură cu moartea ei subită.

„Trăiesc de atunci ca o creatură nocturnă strigoi. El a fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu. Eram un suflet în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit necondiționat. Sunt pierdută fără el”, au fost cuvintele cântăreței.

După decesul băiatului, a vrut să se sinucidă

Sinead O’Connor a fost internată în spital după ce a postat pe Twitter mesaje îngrozitoare care sugerau că plănuia să își ia viața ca să-l „urmeze” pe fiul ei Shane, după ce acesta a fost găsit mort. Cântăreața tulburată, în vârstă de 55 de ani, le-a spus fanilor, joi după-amiază, că se află împreună „cu polițiști acum, în drum spre spital”. Trecuse doar o oră de când discutase cu fanii ei de pe Twitter despre moarte și dorința ei de a pleca după fiul ei.

După sinuciderea fiului său, a vrut să moară

A cincea tentativă de sinucidere, anunțată fanilor

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiești fără el”, a spus ea despre Shane, în vârstă de 17 ani, al cărui cadavru a fost găsit pe 7 ianuarie. Era la o zi distanță după ce băiatul a dispărut dintr-un spital irlandez. Aici trebuia să fie supravegheat ca să nu-și ia viața.

Am rămas doar pentru el. Și acum a plecat”, a scris vedeta „Nothing Compares 2 U”. În starea ei de dezamăgire, Sinead O’Connor s-a învinuit pentru moartea fiului ei, spunând că este un „monstru”. Un monstru care și-a înstrăinat familia și nu „merita să trăiască”, a relatat New York Post, ediția online.

Intervenția salvatoare. „Spitalul va ajuta un timp…”

Cineva a sesizat Poliția că artista e pe punctul de a se sinucide, iar un echipaj de ajutor a fost trimis acasă la ea. „Nu vreau să fiu într-o lume fără Shane al meu și fără ceilalți copii. Nu merit să trăiesc. Este vina mea și doar a mea! Sunt un eșec de când m-am născut. Nu e vina părinților mei sau a copiilor mei. Dumnezeu m-a făcut așa greșit. Așa că mă trimite înapoi, să găsesc singura persoană de pe acest pământ care m-a iubit cu adevărat”, a scris ea despre fiul ei.

Artista a reluat firul discuției o oră mai târziu, asigurându-i pe fanii alarmați că se îndrepta spre spital. „Îmi pare rău. Nu ar fi trebuit să spun asta… Îmi pare rău că am supărat pe toată lumea”, a spus ea despre tweeturile ei anterioare. „Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul va ajuta un timp”, a spus ea. Ceea ce lasă loc interpretării că va mai încerca la un moment dat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre