Simona Ionescu / Redactor Șef

Situația lui Bruce Willis se înrăutățește pe zi ce trece. Demi Moore a decis să-i fie alături până la final

Situația lui Bruce Willis se înrăutățește pe zi ce trece. Demi Moore a decis să-i fie alături până la final
Demi Moore nu este dispusă să-și lase fostul soț de unul singur, mai ales în această perioadă dificilă din viața lui. Starea de sănătate a lui Bruce Willis s-a deteriorat tot mai mult pe zi, iar vedeta a luat o decizie radicală.

Demența frontotemporală îi face viața un calvar lui Bruce Willis. Situația e mai gravă, iar un raport recent confirmă faptul că fosta soția a decis să se mute lângă locuința actorului, alături de întreaga familiei. Trebuie să-l ajute pe cel care a fost iubirea vieții ei.

Vrea să-i facă ultimele clipe cât mai ușoare

Cele mai mari agenții de știri din domeniul divertismentului susțin că acest lucru s-a întâmplat brusc pentru a face ca ultimele clipe ale fostului ei soț pe acest pământ să fie cât mai ușoare. Aceștia mai relatează că Demi Moore a decis să stea lângă fostul ei soț până la sfârșitul vieții acestuia.

Orice diagnostic de demență este imposibil de vindecat, dar cel de care suferă Bruce Willis este unul dintre cele mai grave. Demența fronto-temporală atacă lobii frontali și temporali din creierul uman. Principala consecință este că atacă capacitățile de limbaj ale pacientului, memoria acestuia și afectează și personalitatea.

Bruce Willis și Demi Moore, împreună la bine și la greu

Demi Moore și Bruce Willis nu au dezvăluit niciodată de ce s-au despărțit

Demi Moore și Bruce Willis au fost căsătoriți din 1987 până în 1998, când și-au anunțat divorțul. În această perioadă, au avut trei fiice, care acum sunt adulte. Nu au dezvăluit niciodată motivul pentru care s-au despărțit, dar au păstrat legătura de-a lungul anilor. Acum, când Bruce suferă de această boală, puținele amintiri pe care le păstrează sunt cele din zilele mai frumoase petrecute alături de Demi Moore.

Cei doi foști soți s-au întâlnit pentru prima dată la în 1987 la o proiecție a filmului Stakeout, în care juca logodnicul de atunci al lui Moore, actorul Emilio Estevez. Moore și Estevez au renunțat la idila lor în scurt timp după aceea și în doar câteva săptămâni, Moore și Willis erau împreună.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre