Simona Ionescu / Redactor Șef

Situație critică pentru Dana Roba. Din nou la spital și denigrată de soțul care a mutilat-o cu ciocanul

Situație critică pentru Dana Roba. Din nou la spital și denigrată de soțul care a mutilat-o cu ciocanul
Problemele nu s-au terminat pentru Dana Roba de când propriul soț a mutilat-o. Deși a făcut multe operații, ea are încă mâinile în ghips. Acum are probleme și cu piciorul lovit.

Mai mult, make-up artistul are probleme mari cu un picior care este foarte umflat și a ajuns din nou pe mâna medicilor, în scaunul cu rotile.

Ea a postat o fotografie pe contul de socializare, unde le spune celor o iubesc prin ce trece de pe holul instituției, unde se vede piciorul artistei care nu arată deloc bine, o doare foarte rău și e inflamat. Dana Roba spune că acest lucru se datorează tot loviturilor de ciocan pe care le-a primit de la partenerul de viață.

”Astăzi, medicii de la Spitalul Județean se ocupă și de piciorul meu drept. Îmi este foarte umflat. Când m-au internat avusesem o vânătaie foarte mare de la loviturile de ciocan pe care mi le-a dat fostul soț”, a scris Dana Roba.

Așteaptă cu nerăbdare să facă operația la mâini

Femeia este cu atât mai tristă cu cât nu poate să muncească pentru a-și putea întreține fetițele și așteaptă momentul în care medicii vor decide că o vor opera la mâini. Pe de altă parte, îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că a ținut-o în viață și a putut să-și strângă din nou fetițele în brațe.â

„Cu regret vă spun că îmi pare atât de rău de problemele pe care mi le-a făcut fostul soț cu ciocanul la mâini și că nu mă pot duce la muncă. Sper ca în curând medicii să se hotărască pentru operația mâinilor mele. Deși zilnic când mă privesc în oglindă îmi vine să plâng, Duhul Sfânt îmi dă putere”, a spus fosta iubită a lui Nicolae Guță.

Dana Roba a ajuns la spital în scaunul cu rotile

Bătăușul vrea să fie judecat în libertate

Pe de altă parte, bărbatul care aproape că i-a luat viața Danei își dorește să fie judecat în libertate, motivând că fetițele au nevoie de el. El a susținut de la bun început că a fost legitimă apărare când și-a lovit cu bestialitate soția și a afirmat că s-a enervat îngrozitor după ce a fost amenințat cu interlopii.

„Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea”

„În acel moment, Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat.

„Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la unu noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază”

Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea. Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la unu noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă. Menționez și că am fost campion la șah”, a spus Daniel Balaciu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre