Simona Ionescu / Redactor Șef

Situație încurcată la Vocea României 2024. Fiul unui campion a surprins pe toată lumea. Irina Rimes și-a declarat dragostea

Situație încurcată la Vocea României 2024. Fiul unui campion a surprins pe toată lumea. Irina Rimes și-a declarat dragostea
Așteptarea fanilor a luat sfârșit. A început Vocea României 2024, sezonul 12. Concurenții s-au întrecut pe sine, dar unul dintre a surprins publicul și jurații la finalul prestației.

Prima ediție a concursului Vocea României 2024, sezonul 12 a început cu surprize și pentru jurați și pentru concurenți. Fiul unuia dintre campionii României însă, nu a întors nici un scaun.

Richard e fiul lui Marian Drăgulescu

Una dintre surprizele primei ediții a emisiunii Vocea României a fost prezența pe scenă a fiului campionului României, gimnastul Marian Drăgulescu. Nimeni nu a știut cine este până la finalul prestației sale pe scenă. Richard, în vârstă de 17 ani, e îndrăgostit nebunește de muzică și și-a încercat norocul și la Vocea României.

nărul a mărturisit că, timp de 11 ani, a făcut gimnastică, însă nu tatăl său l-a dus la acest sport, ci mama. Un motiv ar fi faptul că părinții au divorțat când Richard avea doar doi ani, iar relația cu tatăl său a fost rece mult timp. El și sora lui au rămas în grija mamei.

Horia Brenciu, la un pas să apese butonul

Marian Drăgulescu și fiul său, pe scena emisiunii „Vocea României”

Richard și-a moștenit tatăl în ceea ce privește talentul la gimnastică și și-a făcut tatăl mândru. Dar a decis să renunțe la gimnastică și atunci a fost susținut chiar de Marian Drăgulescu să meargă pe drumul muzicii, pe care o iubește atât de mult.

Chiar dacă nici un jurat nu a întors scaunul, Richard a făcut un număr frumos, iar Horia Brenciu l-a încurajat. „Mai aveam puțin și apăsam butonul, să fie clar”, a spus vedeta. Pentru că băiatul se vede că are talent, Tudor Chirilă i-a recomandat să-și găsească o trupă.

Irina Rimes: „Când eram mică, eram îndrăgostită de el”

Jurații nu au știut cine este la microfon decât după ce Richard a terminat numărul. La final, Pavel Bartoș a făcut dezvăluirea. Apoi, însuși Marian Drăgulescu a urcat pe scenă alături de fiul său, iar Irina Rimes a făcut o mărturisire care i-a uimit pe toți cei prezenți, dar și pe spectatori și telespectatori.

„Când eram mică, eram îndrăgostită de el, ăl vedeam pe Marian Drăgulescu la televizor!”, a spus frumoasa cântăreață.

Sezonul 12 Vocea României a venit cu o noutate pentru jurați. Există un buton super-block care va putea fi folosit de antrenori o singură dată pentru a-l bloca pe unul dintre colegi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre