Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley anunță că va da lovitura în industria muzicală internațională. Ce pune la cale

Smiley anunță că va da lovitura în industria muzicală internațională. Ce pune la cale
Toamna se numără bobocii, dar și bucuriile pe plan profesional pentru Smiley, care se pregătește pentru piese senzaționale cu lansări internaționale.

În această perioadă, Smiley are un program foarte încărcat și aproape că nu mai apucă să doarmă, mulțumindu-se să ațipească pe unde poate. Se pregătește pentru colaborări internaționale de excepție.

„Avem un câmp internațional pe care îl organizăm acum în octombrie, la sfârșit de octombrie, cu niște nume foarte mari din industria muzicală mondială”

„Pentru noi, toamna este foarte aglomerată. Pentru mine și mai aglomerată, pregătesc niște lansări noi, și internaționale, și naționale. Avem niște colaborări internaționale foarte mari, despre care nu pot să vorbesc acum. Pe care le veți afla când vor apărea. Adică după Rita Ora, James Blunt, James Carter, mai urmează niște chestii foarte interesante, poate și mai interesante de atât.

Avem un câmp internațional pe care îl organizăm acum în octombrie, la sfârșit de octombrie, cu niște nume foarte mari din industria muzicală mondială. Eu pregătesc un clip acum pentru România la o piesă specială cu un impact emoțional puternic. Și multe altele. Foarte mulți artiști noi, piese noi, un sezon nou la „Românii au talent”, e în desfășurare „Vocea României”, plecări multe, mai plec în afară, mă mai întorc.”, a declarat artistul potrivit Libertatea.

Pentru Smiley, nimic nu e mai important ca micuța Josephine. Sursă foto: instagram

„Reușesc, totuși, să o duc pe fiică-mea la grădiniță”

Și în viața micuței Josephine se întâmplă lucruri noi: a mers la grădiniță. Iar tatăl, deși are timpul limitat și e foarte obosit, nu ratează nici o ocazie pentru a-și duce fetița  „Nu dorm cât toată lumea, dorm un pic mai puțin, dar deocamdată reușesc totuși să o duc pe fii-mea la grădiniță. (…) Da, păi deocamdată am dus-o doar de două ori, că doar de două ori a fost, dar deocamdată pot. Când sunt acasă, da”, a spus artistul pentru Ciao.

„Atunci când sunt acasă nu vreau să îmi ignor copilul”

În ceea ce o prievește pe Gina Pistol, e trup și suflet pentru micuță și nu vrea să lipsească nici un moment din viața ei, în această perioadă. Acesta este și motivul pentru care nu au angajat o bonă internă. „Dacă vrei să îți crești copilul sănătos, că așa puteam să îl pasez unei bone, la bunici și îmi vedeam de viață și vreau să îmi cresc copilul sănătos.

Să nu fiu înțeleasă greșit. Am ajutor, dar atunci când am de filmat ceva sau când am de făcut câteva drumuri și chiar nu pot să stau cu copilul, vine cineva și mă ajută. Atunci când sunt acasă, mă joc cu ea, ne îmbrățișăm, adică chiar și atunci când sunt acasă nu vreau să îmi ignor copilul”, a declarat Gina Pistol, la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre